Dorian Popa – probleme cu autoritățile din Vietnam

Cele șapte cupluri de vedete care au început aventura vieții lor filmează în aceste momente show-ul care va începe pe Antena 1 din primăvara anului 2018, Asia Espress.
Aflați pe teritoriu asiatic, cei care se întrec într-o cursă a imprevizibilului și rezistenței se confruntă cu diferențe culturale ce îi scot din zona de confort. De la un trafic haotic, la un mic dejun ușor atipic sau la interacțiunea cu localnici care nu cunosc extrem de bine limba engleză, vedetele par că au de depășit la fiecare pas o altă provocare. Mai mult decât atât, regulile țărilor ce găzduiesc primele etape ale show-ului sunt foarte stricte, iar ce se aplică în țara noastră nu este deloc valabil și peste hotare.

Dorian Popa, una dintre vedetele care participă în show-ul de aventură Asia Express, difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1, auzise câte ceva despre regulile din Vietnam, despre faptul că sunt o țară comunistă și unele lucruri nu sunt permise.
Însă se aștepta ca unele dintre ele să fie legende. A trăit însă pe propria piele pericolul de a te afla într-o țară atât de diferită. Aflat în aeroport, chiar în momentul în care a aterizat, acesta a început să facă un live pe Facebook, cum obișnuiește să facă în mod constant pentru a-și ține fanii la curent cu evenimentele din viața. Nu mică i-a fost surpriza când un polițist s-a apropiat de el și nu doar că l-a rugat să nu mai filmeze, a vrut să șteragă personal din telefonului lui Dorian tot ceea ce acesta filmase în aerport.  În Vietnam este interzis să filmezi în înstituții publice fără autorizație, indiferent că este vorba de un live pe Facebook sau un video pentru Instagram.
Regulile asiaticilor le vor da mari bătăi de cap concurenților de la Asia Express, iar aventura prin cele patru țări se va trăi cu adevărat la cote maxime.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi.
Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod