DJ Wanda, apariție uluitoare la piscină înainte de nuntă

DJ Wanda a oferit o apariție de neuitat zilele trecute la un eveniment exclusivist unde a pus muzică.
Nonconformista vedetă și-a făcut apariția la pupitru în outfituri spectaculoase care au atras toate privirile.

Mai întâi și-a făcut apariția într-un costum de baie întreg, cu centură roșie în talie, pantofi sport roșii și șosete verde fluorescent.

În a doua sesiune de muzică, vedeta a purtat o vestimentație extrem de culorată și o coafură ce duce cu gândul la renumita Amy Winehouse. Outfitul a fost compus din body animal print, fustă turquoise cu nori imprimați, curea roz, saboți din piele întoarsă stilizați cu volane și șosete verde fluorescent.

Aparițiile spectaculoase i-au făcut pe mulți din cei care au cumpărat bilete pentru a participa la eveniment să o filmeze și să își dorească să aibă o fotografie alături de ea pentru a le posta pe paginile lor de socializare.

La evenimentele de la hotelul de lux din București a fost prezent și viitorul soț al vedetei, Karl, cu care vedeta se va căsători în curând. Acesta a văzut astfel impactul impresionant pe care Wanda îl are în rândul publicului la evenimentele unde este invitată să pună muzică.

Show-ul de la București a fost ultimul din țară susținut de vedetă înainte de nunta ce va avea loc în Londra, orașul în care aceasta locuiește alături de Karl de aproape un an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod