DJ Sava colaboreaza cu Misha Miller si lanseaza "Wild Fire"

"Wild Fire": asa se numeste cel mai nou single si videoclip pe care DJ Sava il lanseaza alaturi de Misha Miller. Piesa este disponibila de astazi pe toate platformele digitale de download si streaming. "Wild Fire", o productie cinematografica in regia lui Bogdan Paun, imbina mood-ul tribal si barocul cu misterul mastilor, pe care Misha, ni-l prezinta pas cu pas.

"Ma bucur foarte mult ca lansez "Wild Fire" si ca am colaborat cu Vanotek. Am testat piesa deja in cateva cluburi si reactia este foarte buna. Am mare incredere in "Wild Fire".  Misha este solista de care aveam nevoie si sper sa mai lucram cateva piese impreuna", declara DJ Sava.

"Clipul piesei "Wild Fire" este povestea calatoriei spirituale a unei fete. Actiunea are loc intr-un spatiu suprarealist, unde jungla intalneste urbanul. Am avut o experienta foarte frumoasa alaturi de cele 2 echipe, NGM si Loops, si dansatorii de la Challenge Arts. A fost un proiect la care s-a muncit foarte mult si sper sa va placa. Sava este un om profesionist si super pozitiv, caruia ii multumesc pentru increderea acordata. Cu siguranta nu e ultima noastra colaborare, avem in lucru multe lucruri interesante", adauga Misha Miller.

Pana in prezent, DJ Sava a colaborat cu artisti precum Raluka, Connect-R, Alina Eremia, Faydee si Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atat din Romania, cat si de peste hotare si care au adunat zeci de milioane de vizulizari pe YouTube. In 2017, DJ-ul a lansat "Nena" (alaturi de Barbara Isasi) si "Sea Lo Que Sea" (alaturi de Carine). In februarie, artistul impreuna cu Olga Verbitchi au lansat single-ul si clipul "Coco Bongo".

Artista originara din Chisinau, Misha Miller a lansat de-a lungul timpului piese alaturi de artisti precum Mark Azekko ("Insane"), Alex Parker ("Fix Your Heart") si Manuel Riva ("Sacred Touch").

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod