Demi Lovato a purtat noul costum STYLAND în emisiunea The Ellen DeGeneres Show

Demi Lovato se alătură marilor vedete din Statele Unite care poartă costumele impecabile ale brandului românesc STYLAND, create de designerul Teodora Burz. Artista și-a făcut apariția în emisiunea The Ellen DeGeneres Show într-un costum alb cu dungi negre, cu umeri supradimensionați și pantaloni oversized, acesta fiind al doilea imprimeu introdus în colecția STYLAND după imprimeul ce imită denimul, realizat pe mătase naturală.
De look-ul lui Demi Lovato se ocupă acum stilistul Law Roach, apreciat ca fiind cel mai bun stilist din Statele Unite la ora actuală. Acesta a accesorizat costumul STYLAND cu pantofi Giuseppe Zanotti și un top T by Alexander Wang. Law Roach a cunoscut celebritatea după ce a reușit să o transforme pe Celine Dion în fashion icon.
 
Demi Lovato a fost invitată la The Ellen DeGeneres Show pentru a vorbi despre documentarul realizat despre viața ei, care va fi lansat în curând pe You Tube.
 
În acest film, Demi Lovato vorbește despre toate problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă, de la dependența de droguri până la diagonsticul de bipolaritate și lupta cu kilogramele în plus.
În cadrul show-ului, Demi Lovato a cântat și cel mai recent hit al ei, “Sorry Not Sorry”.
 
În ultimele luni, creațiile brandului vestimentar românesc au fost purtate de Eva Longoria, Katy Perry, Miranda Kerr, Mya, Vanessa Hudgens, Rummer Willis, Kat Graham, Katrina Kaif, celebritățile alegând costumul croit impecabil, extrem de feminin și elegant, la evenimentele speciale de zi sau de seară.
 
Costumul STYLAND a devenit, în ultimul an, și preferatul femeilor din România care își doresc eleganță atemporală și piese vestimentare care sunt și vor fi tot timpul actuale, mai presus de trendurile pasagere ale momentului.
 
Piesele vestimentare STYLAND sunt disponibile pe magazinul online www.stylandstore.com și în showroom-ul din București (Str.
Frederic Chopin 34).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod