Deea și Dinu Maxer, romantici la cel mai mare SPA din București!

Deea şi Dinu Maxer sunt un exemplu pentru orice cuplu. Sunt tineri, frumoşi şi au împreună un copil. Timpul nu a fost un impediment pentru ei şi în continuare se iubesc ca la începutul relației lor. În plus, Dinu Maxer nu uită să își răsfețe soția, dovedind că este un bărbat romantic.

De curând, el a ales un pachet welness pentru cupluri de la Premier SPA- primul concept fusion între Health Spa și Wellnes Spa din România. “Pachetele pentru cupluri sunt extrem de apreciate pentru cei ce își doresc o escapadă romantică și mult răsfăț chiar și pentru o zi.

Cuplurile sunt întâmpinate cu prosseco, platouri de fructe, beneficiază de masaje și au acces la SPA, saună, piscină, jacuzzi, HydroJetTherapy plus alte tratamente, funcție de pachetul ales”, ne-au mărturisit reprezentanții SPA-ului.

Astfel, într-o zi de răsfăț, Deea și Dinu Maxer au simțit din plin efectul benefic al tratamentelor în camera special amenajată cu un efect profund relaxant și odihnitor. “Ce poate fi mai plăcut decât să te bucuri alături de jumătatea ta de o zi de răsfăț la SPA?!”, a spus entuziasmată Deea Maxer.

Hotelul preferat de vedete are și o ofertă specială pentru Revelion 2017.
Premier Palace Spa Hotel oferă un meniu de lux, open bar, artiști de top la prețul de 95 euro – clasic meniu la Events Hall Premier și 145 euro – VIP meniu la Restaurant Premier. “Ne dorim ca noaptea de Revelion să fie una magică, așa că am pregătit meniuri speciale, focuri de artificii, show flair și alte momente menite să transforme Revelionul într-o petrecere de neuitat. Printre artiștii invitați ne bucurăm de prezența Monicăi Anghel, Popa’s Band, Alexandru Anghel, Elena Niciu și trupa Zero”, au declarat reprezentanții Premier Palace SPA Hotel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod