De la „X-Men” la 4DX-Men Starurile francizei au experimentat adevărata forță a supereroilor, într-o sală 4DX

Înainte de lansarea oficială „X-Men: Dark Phoenix”, care are premiera la cinema pe 7 iunie, am invitat o parte dintre staruri să experimenteze trailerul filmului în format 4DX, surprinzându-le reacțiile la efectele captivante. Astfel, pentru a celebra mult-așteptata lansare a celei mai recente producții din franciza „X-Men”, Tye Sheridan (Cyclops), Evan Peters (Quicksilver) și Alexandra Shipp (Storm) au simțit întreaga forță cosmică a filmului, urmărind trailerul la Londra, într-una dintre sălile 4DX din cinematograful Cineworld – cel de-al doilea cel mai mare lanț de cinematografe la nivel mondial, din care face parte și Cinema City România, liderul pe piața de cinema din țara noastră.

Cu efecte antrenante de mișcare și efecte de mediu precum apa, vântul, mirosul și luminile stroboscopice, sincronizate perfect cu scenele epice de pe marele ecran, 4DX reprezintă o experiență cinematografică absolută, care poate duce orice film la următorul nivel de vizionare.
Doar urmărind cele mai noi premiere în format 4DX vei simți că ești parte din acțiune, fie că este vorba despre o plimbare cu trenul, o călătorie în spațiu sau o furtună puternică.

Iar cu personajul exploziv jucat de Sophie Turner, care va zdruncina întregul univers X-Men, nu trebuie ratată experimentarea sa în acest format spectaculos și imersiv, care în România este disponibil doar în multiplexurile Cinema City, în Mega Mall București, City Park Constanța, Shopping City Timișoara, Iulius Mall Cluj și Brăila Mall.

După experiența din sala 4DX, Alexandra Shipp (Storm) a declarat că 4DX reprezintă „viitorul pentru mersul la cinema”, iar expresiile feței sale, pe măsură ce era transpusă în acțiunea filmului, au arătat cât de intensă și de puternică este cu adevărat această experiență de cinema.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod