Dan Badea si-a botezat băiețelul in weekend!

Motiv de mare sărbătoare în acest weekend în familia comediantului Dan Badea. Acesta și soția sa Mădălina și-au creștinat primul copil. Ca și la cununie și nuntă, cei doi au ales tot unul dintre salonele Jubile pentru petrecerea micuțului Arias. Preparate culinare moderne, băuturi de top și o surpriză `delicioasă` au avut în meniu invitații la petrecere.

Familia și prietenii care au luat parte la petrecere au fost răsfățați cu un meniu modern, cu preparate culinare sofisticate, cocktailuri și shoturi, dar și delicatese.

Mare amator de brânzeturi fine, Dan Badea a ales dintre pachetele speciale Jubile the Ballroom un Cheese Bar delicios și spectaculos de care toți invitații au fost incântați. Pe langă brânzeturile scumpe franțuzești precum Roquefort, Camembert și Brie, Gorgonzola italiană și delicioasa Gouda olandeză, vedetele barului cu brânzeturi au fost Scoicile cu Parmezan și roșii cherry – servite în cochilie și Mousseul de brânză cu stafide din struguri Hamburg și ciocolată belgiană, rețete speciale ale Jubile, care fac din Cheese bar unul deosebit.

Meniul de preparte culinare ales a fost unul modern, cu un plating aparte cu flori comestibile, ierburi și plante aromatice.

Ruladă de Spanac cu mousse de Brânză și Rodie, Roast Beef cu sos remoulade, Ruladă din piept de pui cu Fructe confiate, în crustă de Migdale, Tartină cu mousse de Pește și caviar, Filé de Șalău cu sos Lemon Butter cu garnitură de legume, Vrăbioară de Vită slow cooked și Filé de Porc în  sos de vin, servite cu garnitură de cartofi la cuptor aromatizaţi cu Ierburi Proaspete sunt doar o parte dintre bunătăți.

Tortul si Candy barul ales au avut o tematică potrivită pentru prima petrecere a micuțului - Mickey Mouse și personajele din Disney.

Colorate, cu multe fructe și propsuri din marțipan acestea au fost pe placul celor mici.
Printre cei prezenți la petrecere s-au numărat Șerban Copoț, colegul de emisune a lui Dan Badea, Natanticu și colegii de stand up comedy și nu a lipsit nici bunul său prieten, Cătălin Bortea, cu care a și cântat, petrecerea ținând până în zorii zilei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod