Cu doi concurenți noi, strategiile din Ferma – Un nou început! sunt date peste cap

După ce săptămâna trecută a intrat Zmărăndescu în fermă, concurenții au mai avut parte de un șoc: Ioana revine și nu cu mâinile goale – ea îl aduce în concurs și pe Matei, actor și fotomodel căruia îi place să aibă parte de atenția tuturor fetelor. Dacă grija lui Moroșanu este că, dintr-o dată, mai au două guri de hrănit, restul concurenților se concentrează să găsească noi strategii pentru următoarele voturi.

În această seară, de la 21:30, concurenții se luptă cu ei înșiși, dar și pentru mâncare. Va fi un duel cum nu au mai avut până acum: vor trebui să caute indicii în pădure, împărțiți în două echipe. Vor reuși ei să facă echipă, să uite de orice conflict și să găsească toată mâncarea ascunsă în pădure? De asemenea, va urma și un duel de recompensă, în care fetele îi vor surprinde pe băieți cu...mișcările lor sexy.

Este timpul, din nou, ca cei 12 concurenți să voteze cei doi servitori care vor duce munca grea în săptămâna în care Zmărăndescu este fermier șef.

Vor avea rezultatul așteptat calculele făcute și scandalurile din ultimele zile? Rămâne de văzut în această seară, în noua ediție Ferma – Un nou început!

Ediția Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod