Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 3 noiembrie, ora 22.30 – Concert CARGO

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe  pe 3 noiembrie, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rock-ului românesc, CARGO.

Înfiinţată la Timişoara în 1985, Cargo a revoluţionat muzica autohtonă prin stilul său hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absolută în 1998, de Sânziene, când au lansat "Ziua Vrăjitoarelor" şi o broşură intitulată "Jurnal de bord", cu textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ţi minţile în cap" sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of”, intitulat XXII, ce conţine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri - “Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune vorbeşte despre panica oamenilor cu privire la sfârşitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei.
“În plus, în piesă este vorba şi despre dorinţa de eliberare a omului modern din jungla vieţii moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo. Anul trecut, CARGO a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015.

Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrişan (baciu)- voce, Tavi Pilan - tobe, Ionuţ Carja – clape şi Florin Barbu – bass. Mai multe informaţii despre artişti puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook a formaţiei: http://www.facebook.com/cargorock.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.


Biletele au următoarele preţuri:

- 90 de lei, VIP - cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat de bilete)
- 59 de lei, cu loc la masă, în sală;

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM.

 
Sambata, 4 noiembrie, ora 22.30 – Concert MARFAR si Bogdan Bradu

Vino pe 4 noiembrie la Hard Rock Cafe, să călătoreşti alături de trupa Marfar și Bogdan Bradu prin lumea muzicii bune! Începând cu ora 22.30, vei opri în staţii de pop, rock, blues şi rock’n’roll impreuna cu una dintre cele mai talentate si longevive trupe autohtone de coveruri. 

MARFAR a pătruns cu mare viteză în topurile autohtone în anul 2003, cu super hitul “Las-o bă, că merge așa...”.
Ulterior trupa a virat spre zona cover bandurilor, insă nu a neglijat nici compozițiile proprii, astfel că în prezent are un repertoriu consistent ce variază de la piese ce definesc epoca febrei disco, pană la emblematice balade și refrene rock din anii “80. MARFAR susține recitaluri foarte diverse și surpinzătoare, cucerind publicul prin interpretări originale și pline de energie. 

Intrarea la concert este liberă.
 

Marti, 7 noiembrie, ora 21.00 – Concert aniversar Poesis

Poesis cântă în premieră la Hard Rock Cafe și aniversează 40 de ani de activitate, pe 7 noiembrie. Vei asculta “Creanga de aur”, “Elegie” sau “Insula de coral”, intr-un concert ce transpune pe acorduri acustice simfonia unei toamne târzii.
Poesis a luat ființă in 1977, îi are în componenţă pe Eugen Baboi şi Marius Baţu si a lansat trei albume: "Creanga de aur" (2012), Babilon (2007) și "Cântec șoptit" (1996). 

Intrarea la concert este liberă.



Miercuri, 8 noiembrie, 21.30 – Concert VAMA

Miercuri, 8 noiembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe să trăiești o nouă experiență alături de trupa ta preferată, VAMA! Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei.

Un concert Vama este o experiență specială.
Trupa și-a obișnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, trăiește, vibrează și iubește!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar langă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experientă live.

Bilețele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Bilețele au următoarele prețuri:

-99 de lei, cu loc la masă, în sală

-55 de lei, fără loc, în fața scenei.

 
Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod