Concerte @ Hard Rock Cafe

JOI, 2 februarie, ora 21.30 – concert LUNA AMARĂ & Light Quartet

Una dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din România, LUNA AMARĂ, cântă joi, pe 2 februarie, de la 21:30, la Hard Rock Cafe, alături de Light Quartet.

Fondată la Cluj în 1999, de către Nick Făgădar şi Gheorghe Fărcaş, Luna Amară s-a impus pe piaţa muzicală locală prin versurile de protest şi grunge-ul dus la nivel de artă. A fost supusă cenzurii, dar a ţinut mereu capul sus şi în 16 ani a lansat patru albume şi un DVD. Anul acesta au fost premiaţi la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian Alternative Release). Alături de vocea puternică a lui Mihnea Blidariu, Luna Amară a reuşit să urce pe aceeaşi scenă cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 55 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete)
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei.
Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

 
Vineri, 3 februarie, 22.30 – Concert tribut cu ABBA REVIVAL

ABBA REVIVAL™, votată în unanimitate de Asociaţia Agenţilor Muzicali britanici drept cea mai bună formaţie tribut ABBA din Marea Britanie, revine la Hard Rock Cafe pe 3 februarie, de la orele 22:30.

Publicul va avea ocazia să asculte live piesele care au făcut din ABBA cea mai bună formaţie pop din lume în anii ’70 -’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “SOS”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” şi multe altele.

Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes răsunător atât în Marea Bitanie, cât şi în restul lumii, uimind publicul european, dar şi pe cel din Orientul Mijlociu. Din vara anului 2006, Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) şi Marcus (Bjorn) au făcut ca ABBA REVIVAL™ să devină din ce în ce mai bună. Lisa declara: “Nu este vorba doar despre interpretarea melodiilor. Trebuie să devenim ABBA. Fiecare vers al fiecărei melodii, fiecare nuanţă din fiecare vers şi refren sunt înrădăcinate în subconştientul audienţei şi nu avem voie să greşim.
Este cea mai bună metodă de a ne aduna forţele că să realizăm un spectacol măreţ.”

Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare următoarele categorii de bilete:
- Categoria 1: loc în faţa scenei - 90 lei.
- Categoria 2: loc la masă - 70 lei;
- Categoria 3: loc in picioare – 40 lei.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi în ziua concertului la intrare.
Parteneri media: Magic FM.

 
Sambata, 4 februarie, ora 22.30 – Concert Marfar si Bogdan Bradu

Marfar dă startul celui mai așteptat voiaj printre acorduri rock și pop, pe 4 februarie, la Hard Rock Cafe. Îmbarcarea se face fără bilet, dar cu zâmbetul la purtător!

Marfar a pătruns cu mare viteză în topurile autohtone în anul 2003, cu super hitul “Las-o bă, că merge așa...”.
Ulterior trupa a virat spre zona cover bandurilor, insă nu a neglijat nici compozițiile proprii, astfel că în prezent are un repertoriu consistent ce variază de la piese ce definesc epoca febrei disco, pană la emblematice balade și refrene rock din anii “80. MARFAR susține recitaluri foarte diverse și surpinzătoare, cucerind publicul prin interpretări originale și pline de energie.
în perioada 2008 – 2012, trupa a făcut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.” difuzată de TVR. în prezent MARFAR inseamnă: Tonina Tarnosche – voce, Bogdan Bratis – voce, Vali Neamțu – tobe, Dragoș Pitaru – bass, George Stătescu – clape.

Concertul va începe la 22.30, iar intrarea este liberă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod