Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 19 ianuarie, 21.30 – Concert TAXI
Joi, 19 ianuarie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe la un concert excepţional susţinut de trupa Taxi! Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri - "Jumătatea mea", "Cele două cuvinte", "Eşti iubibila" şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

TAXI are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice sau ironice transformă orice recital al formaţiei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, pe 19 ianuarie, de la ora 21.30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una dintre trupele tale preferate, într-o atmosfera unică!


Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

 
Biletele au următoarele preţuri:

- 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (doar la 80 de bilete);

- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.

 

Vineri, 20 ianuarie, 22.30  - Les Elephants Bizarres în premieră la Hard Rock Cafe


Les Elephants Bizarres, una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul autohton, cânta în premieră la Hard Rock Cafe pe 20 ianuarie, de la ora 22.30.

Trupa a luat cu asalt scena muzicii de rock alternativ în 2010 cu LP-ul de debut, "Hello". Primul lor single, "Hello! Says the Devil!" a rămas pe locul 1 în topuri timp de şapte săptămâni la rând.
În 2011 şi 2012 trupa a plecat în turneu în întreaga ţară şi a lansat mai multe single-uri: "Smile", "Wish You Were Here" (piesă ce a fost folosită pe coloana sonoră a peliculei "KIDDO", primul film interactiv românesc) şi "Nu mă opri". "Nu mă opri" a devenit instantaneu un hit, fiind prima piesă alternativă cu versuri în limba română ce a stat în topurile unui radio mainstream câteva săptămâni la rând.



În 2014 trupa a lansat cel de-al doilea album, "Zoologic", şi a fost invitată să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru artişti ca: Billy Idol şi James Blunt. Tot în 2014 Les Elephants Bizarres a câştigat premiul "Best Alternative Band" acordat de revista SUNETE şi a fost aleasă de către un juriu internaţional pentru a urcă pe scenă Forbes Cool Brands Gala.
În 2015 Les Elephants Bizarres a lansat single-ul "Girls Gone Wild", o producţie HaHaHa Production, finalul de an aducând trupa în studio pentru lucrul la un nou material.

2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din ţară, lansarea piesei "Roşu Neon", dar şi invitaţia de a deschide concertul trupei Maroon 5 de la Bucureşti. Sfârşitul de an a însemnat un al doilea single ce anunţă noul album, "Shivers" fiind prezentat publicului la sfârşitul lunii noiembrie.

Membrii trupei sunt: Stefan Matei (vocal), Mihai Marin (bass), Enver Mamut (chitara), Tudor Amarandei (synth/clape) si Bogdan Alexandrescu (tobe).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casă de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului, la intrare.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie:
-30 de lei, cu loc la masă, în sală;
-40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Rock FM.

 

Sambata, 21 ianuarie, 22.30 -  Concert Tasha & Band


Şi tu crezi că seara de sâmbătă merge mână în mână cu distracţia şi muzica bună? Atunci vino pe 21 ianuarie la Hard Rock Cafe, unde Tasha şi trupa ei te aşteaptă cu hituri pe alese! Vino să asculţi "It's My Life", "Locked out of Heaven", "Proud Mary", "You Shook Me All Night Long" şi multe alte piese celebre!



Tasha a intrat pe piaţa muzicală din România în 2010 şi de atunci face senzaţie cu apariţia să exotică şi vocea puternică, pe care o pune în valoare cu un repertoriu foarte divers.

În 2012 a ocupat locul 6 la selecţia naţională Eurovision cu "Say My Name". În 2013 vocea ei s-a făcut din nou auzită în topuri cu melodia "If You Feel Love", iar în aprilie 2016 solista a lansat "Vii şi Pleci", o frumoasă baladă brit-pop pe care o vom asculta şi în seara de 21 ianuarie.

Intrarea la concert este liberă.

 

Miercuri, 25 ianuarie, 21.30 – Noua ani de Hard Rock Cafe cu CARGO


Pe 25 ianuarie Hard Rock Cafe Bucureşti aniversează nouă ani de la inaugurare printr-un eveniment cu totul special - concertul trupei CARGO! Cu această ocazie, Cavalerii Rock-ului Românesc vor lansa un material discografic de excepţie, CARGO VINYL, care va fi destinat colecţionarilor şi fanilor exclusivişti. Pentru un show total, în faţa scenei nu vor fi mese.



Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul va fi presat pe 2 viniluri şi vor fi fabricate într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare, care vor fi înseriate, pentru ca fiecare dintre voi să fie posesor al unui unicat (şi pentru a avea o valuare numismatică în timp). Un amendament: albumele cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru victimele Colectiv. Vinilul dublu conţine 12 cântece şi se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Române, în concertul "Noaptea Vrăjitoarelor".

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, adăugând la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care: Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara şi, de departe cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului: CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1500 de puncte www.iabilet.ro/reţea, adică în Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- Cu loc la masa, în sală: 75 lei (număr limitat de bilete)
- Fără loc, în faţa scenei: 40 lei

Eveniment recomandat de Rock FM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod