Claudia Pavel readuce la viață una dintre cele mai frumoase colinde, lansate de Judy Garland

Melodia „Have Yourself A Merry Little Christmas”, cântată prima dată de către Judy Garland în filmul „Ne vedem în St. Louis”/„Meet Me in St. Louis” (1944), poate fi auzită zilele acestea în interpretarea Claudiei Pavel, care cântă alături de fiul ei, Noah, aflat la debutul în muzică, și de Orchestra Metropolitană București.
Videoclipul recent lansat de cântăreață ne introduce în atmosfera de Crăciun, cu sensibilitate, căldură și emoție. 

„Melodia pe care o cânt împreună cu fiul meu, Noah, este una dintre cele mai frumoase colinde, o favorită a mea dintre colindele americane din toate timpurile. A fost cântată pentru prima dată în 1944, în musicalul “Meet Me in St. Louis”, a spus cântăreața.

Deşi nu este un film de Crăciun propriu-zis, clasicul lui Vincente Minelli Meet Me in St.Louis lansa unul din cele mai inspirate cântece de Sărbători. Acest cântec e felul lui Esther (Judy Garland) de a-i aduce bucurie surorii ei "Tootie" (Margaret O'Brien), melodia devenind un imn al veselie de Sărbători, iar versurile ei putând să fie rostite de toţi cei care trec prin clipe dificile de Crăciun - „Odată vom fi din nou împreună, dacă aşa va fi soarta/până atunci trebuie să ne croim un drum cumva"...

Orchestrația și întreaga idee este făcută de către Daniel Jinga, dirijorul Orchestrei Metropolitane București, producător fiind Sprint Media.

„Visul meu dintotdeauna a fost să cânt alături de o orchestră simfonică și iată că Noah a reușit lucrul acesta de la 6 ani. Nu e nimic mai frumos decât să auzi toate instrumentele muzicale alături de tine. Este feeric!”, a declarat Claudia Pavel.

„Mereu mi-am dorit să cânt această colindă și mă bucur că am avut ocazia să o fac alături de Noah; Crăciunul e cea mai frumoasă perioadă din an și nimic nu e mai plăcut pe lumea asta decât să cânți colinde alături de copilul tău. Practic e un fel de debut al lui Noah în showbiz; asta nu înseamnă neapărat că va face carieră din muzică decât dacă el va alege. Este clar că iubește să cânte și să danseze, asta face de dimineață până seara acasă și îmi amintește de mine când eram mică, își înregistrează singur emisiuni. A fost prima experiență într-un studio profesional, am înregistrat la Liviu Elekes, iar Noah mi-a spus că este cea mai frumoasă zi, cea în care a înregistrat în studio”.

Noah și-a ales singur costumul dintr-un magazin de la Disneyland. Sora cântăreței, Paula Pavel, s-a ocupat de syling și make-up, iar filmările au avut loc în „Paradisul Verde”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod