Cazacii Rusiei au primit cadou de la Regina Angliei o broșă a lui Winston Churchill

Cea mai bună companie rusească de dans din lume, care va ajunge în România în turneu, în Aprilie, a fost invitată la Palatul Buckingham de către Alteța Sa Regala, Regina Elizabeth a Angliei. Cu ocazia celebrării a celei de-a 60-a aniversări a Majestății Sale, Cazacii Rusiei au fost invitați să participe la programul cultural organizat cu acea ocazie. “După o serie lungă de spectacole organizate de-a lungul anilor în Marea Britanie, având sălile pline întrucât englezilor le-au placut dansul scenic și muzica live oferite de trupa noastră, și văzând recenziile fabuloase de care am beneficiat în presă, organizatorii Jubileului ne-au lansat această invitatie. A fost onorant!”, spune Anatoly N. KAPLUNOVSKIY – directorul artistic al trupei.

După actul artistic, o serie de reprezentanți ai Trupei Cazacii Rusiei a fost invitată la Recepția oferită de Regina Angliei invitaților la Buckingham. Cu această ocazie, Alteța Sa Regală, Regina Elizabeth a Angliei, le-a oferit cadou o broșă pe care o avea de la Winston Churchill. Semnificația acestui cadou este imensă, nu doar prin prisma faptului că le-a fost oferită din partea Alteței Sale Regale, ci și datorită încărcăturii istorice și a semnificației pentru omenire a celui care a fost Winston Churchill! “Noi nu îl privim doar ca pe un mare om politic, ca pe un mare om de stat.

Noi îl reținem și pentru contribuția sa literară… nu uitați că este laureat al Premiului Nobel pentru literatură! El este notat peste ani și ca istoric. Deci, imaginați-vă ce onoare ne-a fost acordată și câtă încărcătură emoțională să fim onorați cu acest cadou la finele Jubileului!”, explică Anatoly N. KAPLUNOVSKIY.


Cât despre experiența în sine, directorul artistic punctează: “Această experiență va rămâne mereu în amintirea noastra, dar și în istorie. Nu vom uita niciodată că, pe parcursul Recepției, Majestatea Sa a salutat fiecare persoană, a vorbit cu fiecare invitat.

Pe mine m-a întrebat dacă suntem încântați de modul în care am fost primiți în Marea Britanie și ce anume ne-a placut mai mult în Regat. Am fost, de altfel, plăcut surprins să aud că pe unii dintre colegii mei i-a intrebat detalii despre costumele noastre, exprimându-și admirația față de ceea ce a văzut pe scenă. În concluzie, toți cei care am făcut parte din delegația invitată și la Recepție am rămas cu o amintire de înaltă ținută, pe viață!”


Turneu în 4 orașe!
După sold-out-ul înregistrat în anul 2018, în martie, la București și Constanța, după sute de mail-uri din țară, primite de organizatori de la public, în 2019, în APRILIE, cea mai buna companie de dans rusesc din lume: Russian Cossack State Dance Company din Moscova REVINE ÎN TURNEU ÎN ROMÂNIA!


ORIGINALII Russian Cossack State Dance Company din Moscova revin în Romania astfel:


Cluj: 12 aprilie, la Casa de cultura a Studenților
Constanța: 14 aprilie 2019, la Casa de cultură a Sindicatelor
București: 15 aprilie 2019, la Sala Palatului
Iași: 17 aprilie 2019, la Casa de cultură a Studentilor


Biletele s-au pus în vânzare astfel:
Cluj : Eventim, Iabilet, Myticket și la casa de bilete a Casei de cultura a Studentilor.
Categoria 1 - 150 lei
Categoria 2 - 100 lei

Constanta : Eventim, Iabilet și la casa de bilete a Casei de cultura a Sindicatelor.
Categoria 1 - 200 lei
Categoria 2 - 150 lei

Bucuresti: Eventim, Bilet, Iabilet, Myticket și la casa de bilete a Salii Palatului.
Categoria 1 - 250 lei
Categoria 2 - 200 lei
Categoria 3 - 150 lei
Categoria 4 - 100 lei
Categoria 5 -   80 lei

Iasi: Eventim, Iabilet, Spectacole Iasi și la casa de bilete a Casa de cultura a Studentilor.
Categoria 1 - 200 lei
Categoria 2 - 150 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod