Cătălin Botezatu slăbește fără să facă sport!

Cătălin Botezatu a apelat la singura procedură non-chirurgicală pentru a scăpa definitiv de colăceii de grăsime de pe abdomen acumulați în ultimii doi ani. După operația la inimă suferită, designerul a primit interdicție din partea medicilor de a face sport și a-și suprasolicita organismul.  Lipsa mișcării a avut însă consecințe nedorite din punct de vedere estetic, întrucât designerul s-a îngrășat vizibil, fiind nevoit să poarte haine lejere pentru a-și ascunde colăceii de pe abdomen sau de pe talie.

Cătălin a apelat zilele trecute la un tratament revoluționar de la Silhouette Unirii, denumit CLATUU. Aparatul, adus în premieră în România luna aceasta, elimină definitiv grăsimea nedorită, localizat, acolo unde este nevoie: de pe abdomen, talie, coapse, spate, brațe, chiar și din zona de deasupra genunchilor.  Sosit la Silhouette, acolo unde își face, de altfel, și tratamente faciale de întinerire, Botezatu s-a lăsat sub acțiunea aparatului CLATUU.

I s-au montat aplicatoarele pe abdomen și pe zonele laterale. Acestea au captat, prin vacuum, depozitele de grăsime nedorite care au fost înghețate la -9 grade Celsius. În acel moment, celulele de grăsime au fost distruse, urmând ca, după tratament, timp de două-maximum trei luni, să fie eliminate complet din organism.

"Medicii care m-au operat la inimă mi-au interzis să fac efort. Pentru că nu am mai mers la sală, inevitabil mi s-au depus straturi de grăsime pe abdomen. Soluția ar fi fost, la primul gând, liposucția chirurgicală, însă nu este bine să apelez la anestezie și nici la o operație chirugicală. Mi s-a recomandat CLATUU de la Silhouette deoarece are efectele unei liposucții clasice, dar fără să fiu operat, anesteziat, fără să doară și fără perioadă de recuperare.

Am stat o oră cu aparatul pe abdomen, însă nu am simțit nicio durere, nici frig. Îmi beam cafeaua în timp ce făceam tratamentul. Peste două-trei luni voi vedea rezultatele. Dacă va mai fi nevoie, voi face a doua rundă de tratament. CLATUU este soluția ideală pentru cei care nu au timp să meargă constant la sală, dar au nevoie să scape de straturile de grăsime care nu dispar nicicum", declară Cătălin Botezatu.

Prin acțiunea sa, CLATUU remodelează corpul, atacând și eliminând definitiv depozitele de grăsime nedorite, într-o singură ședință. Procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare.
Tratamentul reduce țesutul adipos prin înghețarea zonei respective la -9°C  și ajută sistemul lipidic al organismului să elimine în mod natural celulele de grăsime.

Pacientul nu simte durere și nici frig.
Odată distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenerează, rezultatul menținându-se timp îndelungat.

Aparatul, unic în România, disponibil la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București, are două tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, și altul cu manipol curbat, pentru țesutul adipos dezvoltat, care se regăseste pe abdomen, spate sau șolduri.  Sistemul controlat de răcire al CLATUU are rezultate pe termen lung, îmbunătățind fermitatea pielii și textura sa, remodelând corpul și reducând depozitele de grăsime.

Efectul este vizibil la 3 săptămâni de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instalează la 12 săptămani de la realizarea procedurii.  Tratamentul CLATUU poate fi aplicat pe mai multe zone unde există depozite de grăsime: abdomen, coapse, spate, zona lombară, brațe sau pe zona de deasupra genunchilor.

CLATUU este disponibil la Silhouette – Centre de Slăbit și Înfrumusețare din București (0727225157 – Unirii sau 0727225158 - Dorobanți).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod