Cabron lanseaza „Strada”, piesa generatiei care a crescut in strada

Cabron, una dintre cele mai cunoscute voci de hiphop din Romania, lanseaza “Strada”, piesa generatiei care a crescut in strada: “Strada este locul care ne-a scolit, pe langa scoala pe care am facut-o.
Aici am invatat sa vedem care sunt oamenii perversi, care sunt cei reali, locul unde ne-am facut tovarasi, cu care am ramas aproape si peste ani. Strada e, de fapt, scoala noastra”, povesteste Cabron.

“Strada” face parte din viitorul album al artistului, “GEMENI”, care va include si alte 11 piese. “ Eu sunt zodia Gemeni, asa ca am ales acest nume de album tocmai ca ma caracterizeaza, eu sunt in acelasi timp si personajul pozitiv si personajul negativ”, sintetizeaza artistul. Albumul GEMENI este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

Cabron activeaza pe piata muzicala din Romania de 20 de ani.
A inceput cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. In 2006 a lansat primul album solo “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. In 2008 a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hit la toate radiourile din Romania, printre ele numarandu-se „Arata-le la toti”, „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, „Vocea ta” , „La masa mea”, precum si albumul “Lupu’ DPM”.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională.
Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Seredinschi, Cabron, JUNO, Kalle sau Dominique sunt doar cateva nume din portofoliul casei de producție.

Link YouTube „Strada”

varianta cenzurata: https://youtu.be/dyLPci-ER0I
varianta necenzurata: https://youtu.be/SkKtt3orxsg

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod