Bogdan Nicolai, MC: “Sunt jumătate urs, jumătate om!”

Bogdan Nicolai este unul dintre cei mai interesanți burlaci ai momentului, dar si unul dintre cei mai cautati MC. Un bărbat cu o personalitate puternică, un bărbat indrăgostit de muzică și literatură.

Cum te-ai descrie in câteva rânduri? Câteva rânduri?

Aș fi preferat sã mã descriu in câteva cuvinte, dar uite cã am umplut deja un rând cu tot ce (n-)am spus pânã acum. Sunt de fel din Sinaia, jumãtate urs, jumãtate om, iubesc orice show de calitatate, muzicã și literaturã, Îmi place sã alerg și sã construiesc lucruri care inițial îmi pãreau imposibile.



Ești unul dintre cei mai cãutați MC. Care este secretul?

Mixul dintre seriozitatea cu care privesc clientului, pregãtirea minuțioasã a discursului și inputul creativ, în special umoristic, pe care îl aduc. E greu sã faci un mix bun, spunea o reclamã acum câțiiva ani.

Te-am vãzut in din ce în ce mai multe spoturi publicitare. Îți place zona aceasta?

E o provocare sã endorsezi un brand atât de bine încât campania respectivã sã fie memorabilã. Asta îți aduce noi contracte, proiecte, apariții.

Care este rețeta succesului tãu?

Fac doar ce-mi place, ce mi se potrivește perfect.

Oamenii simt când faci ceva fals și te sancționeazã. Și nu vrei ca oamenii sã te sancționeze. Mai degrabã ai convinge o haitã de lupi cã meriți sã trãiești.

Cum aratã o zi de-a ta?

Stau foarte mult plecat, așa cã, de obicei, ziua începe cu micul dejun al hotelului la care stau. Iar acesta e singurul lucru care e peste tot la fel, bufet suedez cu omletã, ochiuri, bacon, lapte cu cereale etc.

Dacã ai avea posibilitatea de a schimba ceva, ce ai alege sã schimbi?

Pe toți cei responsabili de autostrada, încã imaginarã, Comarnic-Brasov. Când au vorbit pentru prima datã de ea, eram mult mai tânãr și am sperat cã apuc sã conduc pe ea macar o datã in viața asta.

Dar cine naiba trãiește 190 de ani?

Care a fost cel mai greu moment din carierã?

Cât timp am avut șefi. Acum am doar prieteni, colaboratori, parteneri. Sunt propriul meu șef, dar sunt destul de dur cu mine însumi.

Ești implicat în multe campanii umanitare, pentru câteva dintre ele alergi foarte mult. Cum ai ajuns sã te implici în aceste campanii?

Aud ca alții au probleme grave și cã eu le-aș putea da o mânã de ajutor. Oricine poate fi super erou.

Ai doar 31 ani. Care este cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat în ultima perioadã/ani?

Ca am reușit sã adun în jurul meu oameni minunați, precum Bianca Sîrbu, PR-ul meu, cu care formez echipa perfectã.

Sunt oameni minunați care mã ajutã ca totul sã iasã bine: filmãri, reclame, scenarii, evenimentele pe care le prezint sau le organizãm etc.

Dacã ai vrea sa mulțumești cuiva, cui ai face-o?

Prietenilor, pãrinților, partenerilor de business care știu sã-și ținã cuvântul, e o listã destul de de lungã...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod