Au mai rămas 6 zile până la noul sezon MasterChef!

Începând cu 13 februarie, luni și marți, de la 20:30, MasterChef, cel mai urmărit show culinar, este gata să dea startul competiției pentru bucătarii amatori, care își doresc să pună în practică creativitatea, tehnica și pasiunea pentru a obține cel mai râvnit șorț din România.
Ingredientele noului sezon sunt simple: un prezentator carismatic, Răzvan Fodor, un juriu de excelență care reunește expertiza a trei profesioniști din domenii complementare, compus din Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu, mulți concurenți talentați, o serie de dueluri încărcate de tensiune și emoție, provocări extraordinare – totul pentru a duce experiența MasterChef la următorul nivel.

Pentru realizarea acestui nou sezon, echipa de producție a fost formată din peste 100 de profesioniști, care au străbătut mii de kilometri prin țară și au pus la cale probe inedite.
Pe întreaga perioadă de filmare au fost folosite 3.000 kilograme de carne și produse din carne, 1.000 kilograme de pește și fructe de mare, 10.000 kilograme legume și fructe, 800 kilograme de brânzeturi și lactate, dar și 3.000 kilograme de produse coloniale (orez, făină, zahăr, paste făinoase, ulei, oțet, condimente și arome). Cămara MasterChef a găzduit ingrediente, condimente și arome specifice tuturor zonelor culinare ale lumii, pentru a le oferi concurenților oportunitatea de a pune în practică cele mai creative idei.

MasterChef este drumul spectaculos de la amator la profesionist, pe care cei care au reușit să impresioneze juriul și să câștige șorțul mult dorit îl parcurg sub atenta supraveghere a celor trei jurați.

Chef Samuel Le Torriellec a declarat: „Pentru mine, MasterChef este cel mai bun format TV pentru bucătarii amatori și o școală importantă.
Mă bucur că fac parte din acest proiect, deoarece îmi face mare plăcere să împart din experiența mea, dobândită în peste 25 de ani de carieră, cu cei care vor să se perfecționeze.”.

„Concurenții sunt foarte diferiți și cred că au vrut să îşi dovedească lor şi celor dragi că sunt sau pot fi mult mai buni decât își imaginau. MasterChef e un parcurs care te solicită intens, atât fizic, cât şi psihic!”, a declarat Chef Răzvan Exarhu.

„Cred că acest sezon MasterChef va fi unul plin lucruri interesante.
Cred că experiența pe care o avem eu și colegii mei în această industrie se completează perfect în favoarea concurenților. Formăm un trio diferit, dar cu toate acestea părerile noastre merg în aceeași direcție, pentru că ne dorim ca cei ce au intrat în bucătăria MasterChef să iasă de acolo cu un bagaj bogat de cunoștinte din toate segmentele!”, a spus Liviu Popescu.

De luni, 13 februarie, de la 20:30, duelurile încing atmosfera în platoul MasterChef pentru un loc în bucătăria celui mai urmărit show culinar, iar Răzvan Fodor este pregătit să spună: „Pe locuri! Fiți gata! Gătiți!”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod