Marius Manole intră în competiția dansului în această primăvară la Pro TV!

În această primăvară, Pro TV le prezintă românilor un nou show extraordinar, în care dansul și coregrafiile spectaculoase vor aduce bucurie, emoție și tensiune! Primul concurent care va intra în competiția dansului este actorul Marius Manole.
Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru actor, dar și un motiv de bucurie: ”Îmi plac provocările. Îmi place să merg pe drumuri noi. Mă simt ca în facultate, când eram curios să văd ce surprize îmi rezervă următoarea zi. Am emoții și asta e bine. Înseamnă că sunt viu. J”, a declarat Marius Manole.

Marius a absolvit Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iași, a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București și a participat la diverse stagii de pregătire atât în România, cât și în străinătate.
A jucat în zeci de spectacole de teatru, dar și în diverse scurtmetraje și lungmetraje în țară și la nivel internațional. Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori români și a obținut de-a lungul timpului mai multe premii importante, iar în anul 2016 a fost decorat de către președintele României cu Ordinul ”Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria D” – ”Arta spectacolului.”

Telespectatorii vor avea parte în curând de o competiție de dans incredibilă între perechi formate din celebrități și dansatori profesioniști.
Show-ul, realizat după formatul Dancing with the stars, le va aduce românilor un spectacol grandios din care nu vor lipsi coregrafiile complexe, muzica bună, tehnica, creativitatea, umorul și momentele neprevăzute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod