Andra susține concertul AIEVEA timp de 3 zile

2018 se anunță a fi tot Anul Andrei, cea mai iubită artistă din România. Deja concertul “Aievea” este la fel de așteptat ca primul ei spectacol la Sala Palatului.
Echipa artistei a anunțat că se pun în vânzare bilete și pentru duminică, 25 februarie. Anul trecut Andra a depășit toate așteptările și a bătut recordul vânzărilor de bilete, fiind primul artist român care a susținut concertul de debut timp de 3 zile consecutive cu casa închisă. În 2018, ea reușeste să repete performanța.

“Mă bucur mult ca reușim să realizăm împreună trei zile magice, ca și anul trecut. Mă emoționez când știu că mii de oameni vor fi alături de mine la Sala Palatului, surprinși de invitații mei, de momentele inedite pregătite“, a declarat artista pentru fanii ei.

În anul care abia s-a încheiat, Andra a lansat 4 single-uri și a câștigat mai multe premii, dintre care trei la Gala Media Music Awards, singurul eveniment care premiază artiștii în funcție de difuzările muzicii lor, rămânand singurul artist premiat la toate cele 6 ediții ale acestui eveniment și leaureata a celor mai multe premii, 16 în total.
De patru ori a primit Fans Like Award / Cel mai iubit artist (2014, 2015, 2016, 2017), dar și singura artistă din România care deține trei distincții Best Female / Cea mai bună artistă (2013, 2014, 2016).

Andra și-a văzut visul împlinit. În 2017, artista a reușit să umple Sala Palatului de 3 ori, în zile consecutive, toate ținute cu casa închisă, performanță de neegalat de alți artiști români la spectacolul de debut la cea mai mare sală de concerte din țară. Pe 24, 25 și 26 februarie 2017, Andra a invitat fanii la “Iubirea schimbă tot”, un spectacol cu o producție fără precedent.
Ea a cântat live acompaniată de un band extins compus din suflători, clăpari, chitariști, artiști care au evoluat la viori, harpa, bongo, precum și de patru soliști backing vocals. La un moment dat, 38 de instrumentisti si 4 soliști în backing vocals s-au aflat simultan alături de ea pe scenă oferind o experiență auditivă incredibilă miilor de spectatori. La invitația Andrei, și-au facut aparitia o serie de artiști surpriză ce au cântat live, atât cele mai cunoscute piese ale acesteia, cât și alte hituri.
Cabron, Dorian, Shift, What’sUp, Pepe, Monica Anghel precum și Smiley au ridicat în picioare sala arhiplină. De asemenea, familia i-a fost alături în sală, dar și pe scenă. Ea a cântat în duet cu tatăl ei, dar și cu fratele și cumnata.

Bilete la AIEVEA pentru 25 februarie sunt deja în vânzare la casieria Sălii Palatului și online la eventim.ro. Prețul lor pornește de la 69 lei și ajunge, la categoria VIP, la 249 lei.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod