andra

Andra a batut recordul la vizualizari!

Cea mai noua melodie a Andrei a batut recordul din nou, peste 3.5 milioane de vizualizari in 3 zile. Baietii de la Fly Records au mai facut un hit.
FLY RECORDS, studioul baietilor de la FLY PROJECT, a produs hituri pentru nume de top din industria muzicala din Romania, cum ar fi Nicole Cherry, Raluka, Andreea Balan, Anda Adam, Fly Project etc, asa ca nu aveau cum sa nu compuna pentru Andra, una dintre cele mai bune voci din Romania. Cea mai noua piesa a Andrei, WHY, a rupt gura targului. Imediat dupa ce a fost postata, aproape 300.000 de oameni au vazut videoclipul in acelasi timp:

“Cand a auzit-o prima oara i-a placut foarte mult, am inregistrat-o si cand am ascultat-o impreuna, am stiut cu totii ca va fi un hit” declara Tudor, Fly Project.

Hiturile Cine Iubeste (Nicole Cherry), Never Give Up (Raluka), Rece (Andreea Balan) etc, produse de gasca FLY RECORDS, au strans zeci de milioane de vizualizari in intreaga lume.
Never Give Up, piesa Ralukai, a fost numarul 1 in foarte multe topuri internationale. Milioane de romani canta in continuare piesa lui Nicole Cherry, Cine Iubeste, un alt hit produs de FLY RECORDS, iar piesa Rece a marcat revenirea in forta a Andreei Balan la radio, fiind potrivita si cu momentul din viata ei in care a fost lansata.

Cel mai nou hit Andra - Why este piesa perfecta pentru cele mai frumoase apusuri de vara. “Recunosc: ne-au dat niste lacrimi cand am compus piesa asta, dar au fost cu folos :)” spune Tudor, Fly Project.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod