Anca Pop lansează “Loco Poco”, un clip incendiar filmat în Macau cu dansatoare thailandeze

Considerată de mulți drept cea mai sexy nouă prezență în peisajul muzicii românești, Anca Pop este pregătită să cucerească topurile muzicale din aceasta vară cu piesa “Loco Poco”, primul extras pe single de pe albumul “Anca Pop”, ce va fi lansat în cursul acestui an.

“Loco Poco” este o piesă compusă de Anca Pop, produsă de Pink Elephant, al cărei clip a fost filmat în Macau în urmă cu câteva luni. Conform scenariului, Anca Pop intră în pielea unei tinere ce își câștigă existența pe străzile din Macau, practicând cea mai veche meserie din lume.

Loco Poco este o piesă ce spune povestea fetelor care își vând trupul pentru a trăi, fie că practică această meserie pe stradă, în cluburi sau în fața unui laptop făcând videochat.
Toate aceste fete visează să întâlnească un “Pedro”, un bărbat cu bani, puternic, care să le facă să se simtă ca <regine> și împreună cu care să conducă lumea
”, declară Anca Pop.

Cu toate că acest clip este unul sexy și provocator, mesajul pe care artista dorește să-l transmită este unul de emancipare al femeilor. “Toate femeile, indiferent de funcția și rolul lor în societate, visează să ducă o viață <loco poco>, în care să fie libere și să facă tot ce-și doresc. Femeile cred că fericirea lor ține de un bărbat, de un Făt-Frumos. În clip Pedro este departe de imaginea bărbatului ideal, care trebuie să fie chipeș și să se comporte frumos.
Îndemn toate femeile să nu mai caute să fie dependente de bărbați. Indiferent de meseria lor, fie că sunt prostituate sau directoare de bancă, femeile trebuie să lupte pentru emancipare, pentru independență. Trebuie să fie sigure pe ele, să nu faca concesii. O viață <loco poco> este cea în care te simți cu adevărat liberă. Fara compromisuri
”, spune Anca Pop.

Filmarile pentru clip au avut loc in Macau, unde artista a avut rezidență la Sands Macau, unul dintre cele mai prestigioase hoteluri și casino-uri din regiune. În acea perioadă, de două ori pe săptămână, Anca și echipa ei de coregrafi și dansatori au încântat publicul cu show-ul senzual și provocator, denumit “Cosmic Cocktail”.
Pentru filmarile clipului, Anca a avut alaturi opt dansatoare din Thailanda.

“Pentru a fi cât se poate de autentic, șapte dansatoare din cartierul roșu din Patpong din Thailanda au filmat alături de mine clipul <Loco Poco>. Am aflat multe povești fascinante și am ajuns la concluzia că femeile nu trebuie judecate, indiferent de meseria pe care aleg să o facă. În viață trebuie să faci ceea ce te face să te simți cu adevărat liber”, mai spune Anca Pop.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese și a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcată în peisajul monden românesc în urmă cu doi ani, lansând piesele “Free Love” și “Supercool”.
În ultimii ani, cariera artistei a trecut granițele țării. Piesele sale au fost licențiate în mai multe țări din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioadă de timp, acolo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod