Ana Baniciu isi pregateste debutul pe marile ecrane

Ana Baniciu isi pregateste debutul pe marile ecrane cu un lungmetraj regizat de Iura Luncasu. Artista nu se gandeste la vacanta, cat se pregateste pentru noile sale proiecte, care nu ii vor permite sa se bucure pe deplin de vara.

De cand a jucat in cunoscutul serial "Pariu cu viata", Ana a preferat sa isi dedice timpul muzicii, insa pasiunea pentru actorie nu a disparut nici o clipa, dupa cum marturiseste vedeta:

"Vara asta este una foarte plina si ma bucura tare mult lucrul asta! Toata luna august voi filma pentru un lungmetraj. Mi am dorit sa revin la actorie si ma bucur ca am parte de o noua provocare. Acesta este primul film in care joc, practic debutul meu pe marile ecrane. Este vorba de o comedie, sub regia lui Iura Luncasu, cel cu care am lucrat si pentru serialul "Pariu cu viata", dar si cel care m-a ajutat sa invat actorie cu adevarat. Speram sa reusim sa aducem cat mai multa lume in cinematografe la vizionarea unui nou film romanesc", a declarat Ana Baniciu.



Ana Baniciu a ajuns in lumina reflectoarelor o data cu serialul fenomen „Pariu Cu Viata". Indragostita iremediabil de muzica si crescuta intr-o familie de muzicieni si-a dorit de mica sa faca o cariera in domeniul artistic.

Cu un timbru special si o voce speciala, artista isi completeaza atuurile cu unul dintre cele mai hot trupuri din industrie. De-a lungul carierei solo, Ana a lansat „Iubire sau Razboi" alaturi de Doddy si Puya, „Karma", „N-a fost sa fie" , „Aroma de iarna", „Am crezut" si „Csf n-ai csf". 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod