5 moduri simple prin care să îndepărtezi bronzul neuniform

Ți s-a întâmplat să stai la plajă purtând un costum de baie cu bretele și te-ai bronzat cu linii inestetice? Sau ai ales un costum decupat și ai un bronz neuniform?
Oricare ar fi situația, există soluții prin care poți uniformiza nuanța pielii în cazul unui bronz cu probleme. Iată ce să încerci:

Îndepărtare bronz neuniform: Scrub în timpul dușului

Primul lucru pe care trebuie să-l faci dacă vrei să scapi de bronzul neuniform este exfolierea pielii. În acest fel elimini stratul superior de celule pigmentate. Folosește un scrub natural precum zațul de cafea sau exfoliază-ți corpul cu o perie sau o mănușă specială. Un duș prelungit va înmuia pielea și va permite o îndepărtare mai ușoară a celulelor pigmentate.

Îndepărtare bronz neuniform: Suc de lămâie

Zeama de lămâie este un exfoliant natural, dar este blând pentru că nu necesită frecarea pielii așa cum se întâmplă în cazul folosirii unui scrub. Amestecă zeama de la o lămâie mare cu o lingură de miere și aplică pe zonele de piele pe care vrei să le decolorezi.
Lasă să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește-te. 

Castravete

Există un motiv real pentru care oamenii aplică felii de castravete pe ochi. Castravetele este un hidratant natural, care are un conținut ridicat de apă, dar și de vitamina C, astfel că hrănește intens pielea. Datorită proprietăților sale, este eficient și pentru a estompa bronzul neuniform. Aplică felii de castravete pe zonele de piele pe care vrei să le decolorezi sau blenduiește un castravete și aplică pasta pe corp, dacă suprafață este mai mare.
Lasă să acționeze timp de 20 de minute apoi clătește-te.

Îndepărtare bronz neuniform: Felii de cartofi

Cartofii conțin amidon și multă apă, fiind folosiți adesea pentru a trata arsurile solare. Dacă pielea ta este arsă de soare și vrei să previi apariția bronzului neuniform, taie un cartof în felii subțiri și aplică-le pe zona afectată. Lasă să acționeze timp de 15 minute, apoi clătește-te.

Îndepărtare bronz neuniform: Autobronzant

Dacă vrei să estompezi rapid liniile neuniforme de bronz, folosește autobronzantul. Aplică-l cu o pensulă de machiaj pe dungile decolorate.
Lasă-l peste noapte, apoi exfoliază delicat pielea pentru a estompa marginile.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod