Amna lanseaza „De Cate X Vrei Tu”

Dupa ce a lansat „Ma descurc si singura”, Amna revine cu un nou single si videoclip: „De Cate X Vrei Tu”.
Daca de-a lungul timpului Amna a oferit publicului cele mai frumoase balade, de aceasta data artista schimba mood-ul melancolic al pieselor si reda povestea din viata de zi cu zi a unui cuplu.

„Mi-am dorit sa accentuez ideea ca trebuie sa gandim pozitiv chiar si atunci cand lucrurile nu merg exact asa cum ne dorim. Mesajele pieselor mele sunt in mare parte de dragoste, insa de aceasta data am vrut sa redau povestea unui cuplu in viata de zi cu zi. Toti ne tachinam si cred ca aceste mici detalii sunt sarea si piperul intr-o relatie”, a declarat Amna.

Single-ul „De Cate X Vrei Tu” este produs in studioul DeMoga Music si compus de catre Marius Moga si Florian Rus, iar videoclipul a fost filmat la Micul Trianon, Prahova.

Amna este o prezenta aparte in industria muzicala.
Artista a lansat hituri ca „Tell me why” si a cucerit publicul cu piese precum „In oglinda” (feat Robert Toma), „Arme” (feat What's UP), „Fara aer” (feat Adda), si „Nu poti sa ma uiti” (feat Dorian) care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania.
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod