Alina Eremia cover emoționant după “Cerul” Proconsul

Alina Eremia isi surprinde ascultatorii cu o noua surpriza. Artista va lansa in fiecare vineri la ora 10  coveruri la unele din cele mai cunoscute piese. Aceasta a ales o maniera personala de a impartasi aceste cantece, interpretandu-le chiar ea atat vocal, cat si instrumental la pian. Primul cover pe care Alina l-a lansat este al piesei “Cerul”, al trupei Proconsul.
 
“Am reluat de cateva luni cursurile la pian, iar in fata lui ma regasesc si imi exprim cel mai bine ideile si sentimentele.
Sesiunea aceasta de clipuri este un cadou pentru ascultatorii mei si o forma de a ma apropia mai mult de acestia”
, a declarat cantareata.  

In prima zi de lansare piesa a reusit sa stranga peste 30.000 de vizualizari pe youtube, iar reactiile pozitive nu au intarziat sa apara. In fiecare vineri, la ora 10.00, Alina va lansa un nou cover in cadrul #PianoSession.

Alina pregateste noi surprize muzicale personale pentru fanii sai in perioada urmatoare si isi doreste ca prin intermediul muzicii, acestia sa o cunoasca din ce in ce mai mult.
In urma cu o luna artista a lansat single-ul „As da”, piesa dedicate iubitului ei si care deja a strans peste 2 milioane de vizualizari.

Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul „Pariu cu viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band. In 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With or without you”, urmat de piesa „Tu esti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toata tara. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Cand luminile se sting” si „Dulce Amar” s-au bucurat de un real succes.
In anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poarta-ma”. Piesa lansata la inceputul acestui an alaturi de Mark Stam, „Doar noi”, s-a bucurat de un real succes, iar piesa „Frezee”, colaborarea cu Monoir, a trecut granitele tarii, bucurându-se de aprecierea turcilor, a grecilor si a bulgarilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod