Timp pentru tine de Sărbători, la Atelierul de Slăbit!

La aniversarea primului an de activitate, clinica de estetică medicală și remodelare corporală cu tehnologie de ultimă generație Atelierul de Slăbit lansează promoții de Sărbători. Pachetele “Winter Magical Rejuvenation”, “Winter Ski”, “Winter Swimming”, “Winter Traditional Food” și “Winter Party” aduc împreună cele mai populare proceduri ale clinicii de remodelare la prețuri fără precedent!

Top servicii Atelierul de Slăbit împachetate în cadouri gata de oferit de Sărbători pentru doamnele și domnișoarele dragi sau de oferit chiar vouă însevă ca un răsfăț personal:

•    Terapia Vampir – cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii se bazează recoltarea propriului sânge, izolarea plasmei bogate în trombocite și injectarea acesteia în piele. Tratamenul este ideal pentru întinerirea și regenerarea pielii, reducerea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, refacerea fermității și îmbunătățirea aspectului feței, gâtului, decolteului, mâinilor.
•    Radiofrecvența – procedeu non-invaziv prin care pielea își recapătă elasticitatea și fermitatea, prin stimularea depozitelor de colagen de la nivelul dermului.
•    Criolipoliza - procedeul non-invaziv prin care se obține mult doritul efect de sculptare a siluetei, simultan cu netezirea celulitei prin răcirea localizată la -8° C.
•    Drenajul limfatic cu aparatul “Esthetic Quirumed” – o terapie extrem de relaxantă, de asemenea, non-invazivă, un masaj în profunzime ce pune în mișcare sistemul limfatic și ajută la eliminarea toxinelor din țesuturi.


•    Epilarea definitivă cu laserul „Dioda Elysion Pro”, un aparat ultraperformant ce folosește principiul fototermolizei selective, adică atinge temperaturi foarte înalte prin care părul nedorit este îndepărtat. Concret, lumina pulsată de aparat încălzește firul de păr și coboară până la rădăcina acestuia, pe care o distruge.
•    VelaShape – tratament non-invaziv pentru remodelare corporală prin tratamentul eficient al celulitei și reducerea circumferențială.

“La ceas de bilanț, în prag de Sărbători, suntem alături de clientele noastre în a-și redescoperi feminitatea și a-și pune în valoare mai bine frumusețea! În anul ce a trecut ne-am lăsat ghidați de credința că ritmul alert al vieții cotidiene poate face ca femeile să-și piardă feminitatea în vâltoarea responsbailităților zilnice și că, în astfel de momente au nevoie de timp pentru ele, de momentul acela de respiro în care pot pune în paranteză rolul de mamă, soție, femeie de afaceri și pot să se concentreze la a fi... pur și simplu, femeie. Și acest pariu cu care am pornit la drum s-a dovedit câștigător! Am intuit bine nevoia femeilor de a-și aloca timp pentru un moment de răsfăț personal! Aș putea spune, fără teama de exagereare că noi, la Atelierul de Slăbit lucrăm cu aparatură performantă pentru a îndepărta centimetrii nedoriți și pentru a îmbunătăți aspectul exterior al clientelor noastre, dar lucrăm în același timp, în mod subtil, și cu psihicul lor.
Din momentul în care ele pășesc pe ușă le invităm să se lase purtate de starea de bine pe care le-o dă conștientizarea faptului că își acordă timp lor, pentru a se simți din nou frumoase și atrăgătoare.
” a declarat Carmen Todică (owner, Atelierul de Slăbit).

În cazul pachetului “Winter Magical Rejuvenation” oferta specială propusă de Atelierul de Slăbit este achiziționarea a trei ședinte de Terapie Vampir la preț de două, adică la prețul total de 460 euro. Iar pentru cele cinci servicii incluse în pachetul “Winter Ski”: o ședință de criolipoliză Cooltech la -8° C, două ședințe de radiofrecvență pentru corp pe zonă extinsă și două ședințe de drenaj limfatic costul inițial de 330 euro este redus la suma de 250 euro.

Pentru doamnele și domnișoarele care și-au propus ca anul 2018 să le scape de problema programărilor la cosmetică pentru epilarea cu ceară, Atelierul de Slăbit a pregătit oferta specială “Winter Swimming” pentru o ședință de epilare cu laser Full Body cu prețul de 290 euro, redus cu 100 euro față de valoarea sa de 390 euro.

În plus, pentru că vacanța de iarnă înseamnă mese copioase și răsfăț culinar la tot pasul, pachetul “Winter Traditional Food” include 6 ședințe la un preț promoțional de 450 euro, în loc de prețul de listă de 600 euro.
Este vorba despre două ședințe de VelaShape, două ședințe de criolipoliză Cooltech la -8° C și două ședințe de drenaj limfatic cu o reducere cumulată de 25%.

Iar pentru a întâmpina Noul An cu un chip vizibil întinerit, Atelierul de Slăbit a pregătit pachetul “Winter Party” ce include patru ședințe de Lifting Facial Instant efectuate simultan cu patru ședințe de drenaj limfatic, la prețul de 240 euro, adică, practic, cu o reducere totală de 20%.

Pentru că știu cât de importantă este proximitatea pentru clienții lor, tot la capitolul surprize de An Nou, centrul anunta lansarea noii locații, în zona Aviatorilor. Este vorba despre Clinica din Str. Av. Jean Textier nr. 3, Sector 1, București pe care o vom lansa la începutul lui 2018. Între timp vă așteptăm la Clinica din Bd. Gheorghe Șincai nr.16 pentru a profita de promoțiile de Sărbători!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod