Respectă aceste 5 reguli simple și vei avea un abdomen plat

Plajă. Concediu la mare. Siluetă. Abdomen plat. Fara burtă. Colăcei zero. Îți trec prin minte toate aceste, așa-i? Ei bine, să nu ți se pare ciudat și un deziderat imposibil de realizat. Dacă vei respecta cele 5 reguli simple despre care vom discuta mai jos cu siguranță că în concediul de la mare vei expune un abdomen plat. 100% tonifiat, 100% pregătit pentru razele soarelui.
Bună oară avem de știut următoarele:

1. Abdomenul plat cu multe fibre se ține

De ce fibre? Pentru că rezolvă problema constipației, acesta fiind unul dintre motivele care fac ca abdomenul tău să nu fie 100% plat.
PONT: Consumă la micul dejun tărâțe și psyllium. Nu o spunem noi, sfatul vine direct de la Universitatea din Toronto unde s-a făcut un studiu care a concluzionat că un aport constant al acestor cereale fac ca abdomenul să rămână plat și frumos proporționat.

2. Elimină retenția de apă

„Pentru a avea abdomenul plat trebuie să limitezi consumul de sare.
De ce? Clorura de sodiu nu face decât să faciliteze retenția de apă din organism, astfel de burta ta va fi tot timpul umflată. Doza zilnică recomandată este de 1.500 miligrame pe zi”, explică Alexandru Florescu, antrenor de fitness și specialist în nutriție.

3. Consumă din plin lichide


Abdomenul plat și cu lichide se ține. Cine ar fi crezut? Ține tot de balonare și aici, specialistul nostru în nutriție vine cu explicația profesionistă. „Când există suficient lichid în organism, cele două fibre pe care le-ai mâncat la micul dejun trag lichidul în intestin și te scapă de constipație”, explică Alexandru Florescu.

4.
Ai grijă să încadrezi în alimentația ta alimente bogate în potasiu


Banane și cartofi, consumă-le și o să ai o talie de viespe. „Excesul de fluide din corp este prezent pentru ca cele doua minerale care controlează apa din corpul tău; potasiul și sodiul se află în dezechilibru”, conchide specialistul.

5. Adaugă în alimentația ta iaurtul cu probiotice


Un dezechilibru de bacterii din sistemul tău digestiv provoacă un exces de gaze care, automat, se traduce într-o proeminență la nivelul abdomenului.
Aici intervine rolul iaurtului cu probiotice, care vine să echilibreze situația.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod