Mini Chit Therma-Frio-Shock by Irina Reisler

Tratamentul Therma-Frio-Shock reprezinta un tratament eficient anticelulitic si de slabire rapida. Efectele terapiei sunt multiple: anticelulitic; antiadipos (slimming); compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta); tonifiere; remodelare; antivergeturi. Rezultatele apar inca de la prima impachetare, chiar si in cazul persoanelor care nu au surplus mare de kilograme.
Tratamentul Therma-Frio-Shock reprezinta un tratament eficient anticelulitic si de slabire rapida. Efectele terapiei sunt multiple: anticelulitic; antiadipos (slimming); compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta); tonifiere; remodelare; antivergeturi. Rezultatele apar inca de la prima impachetare, chiar si in cazul persoanelor care nu au surplus mare de kilograme.

Cum se foloseste
Pasul 1: Peelingul. Inainte de aplicarea tratamentului, faceti un peeling, la dus. Daca nu aveti un produs specific, puteti prepara un scrub din zat de cafea, zahar sau malai (in gelul de dus, amestecati o cantitate mica de zat de cafea, zahar sau malai).

Pasul 2: Prepararea solutiei Frio. Inainte de a incepe aplicarea tratamentului, preparati solutia Frio.
Udati bandajele cu apa rece si stoarceti-le bine. Intr-un vas mediu, puneti apa rece si Frio Lichid, in proportie de 6 - 2 (6 unitati de apa si 2 de Lichid Frio). Unitatea o stabiliti dvs, in functie de necesitati). Inmuiati bandajele in solutia astfel preparata si lasati-le acolo, pana cand le aplicati pe corp.

Pasul 3: Therma Gelul. Dupa dus, aplicati un strat subtire de Therma Gel, pe zona in care urmeaza sa folositi bandajele elastice. Aplicarea gelului se face cu ajutorul tehnicilor de automasaj.

Pasul 4: Bandajele Elastice. Inainte de a aplica bandajele, inlaturati surplusul de Solutie Frio, din ele. Aplicarea se face de jos, in sus. Puteti sta cu bandajele elastice intre 30 min si o ora, in functie de confortul dumneavoastra.
Atentie! Combinarea efectelor termo cald-rece provoaca senzatia de frig. Nu va speriati! Acesta este efectul normal al oricarui tratament cald-rece si are ca urmare compactarea tesutului (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si arderea unui numar mare de calorii. Puteti folosi un trening gros sau o patura, pe durata impachetarii.

Pasul 5: Tonifierea. Dupa un tratament de slabire rapida si compactare, tonifierea este obligatorie! Altfel, riscati ca pielea si tesuturile sa se lase. Dupa ce inlaturati bandajele elastice, folositi Moulding Cream. Aplicarea cremei de tonifiere se face conform tehnicilor de automasaj, dar cu miscari ferme.
Tratamentul cu bandaje elastice se poate face de 4,5 ori pe saptamana. In restul zilelor, folositi Moulding Cream, dimineata si seara, dupa dus. Se poate folosi chiar si zilnic, separat de tratamentul Therma-Frio-Shock. Daca faceti tratamentul cu bandaje elastice seara, puteti folosi crema, dimineata, dupa dus. Crema se aplica conform tehnicilor de automasaj.
 
Contraindicatii.
Tratamentul Therma-Frio-Shock nu poate fi folosit de catre: cardiaci; hipertensivi; femeile insarcinate sau care alapteaza; persoanele care au ulcer varicos; persoanele care au rani deschise sau operatii recente (mai proaspete de 3 luni). Tratamentul poate fi facut si de catre persoanele cu fragilitate capilara.
Tratementul trebuie intrerupt, in cazul senzibilitatii la una dintre componentele cremei. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la temperatura camerei.
 
Mini Chit Therma Frio Shock by Irina Reisler poate fi achizitionat de pe http://store.irinareisler.ro, la pretul special de 195 RON + taxa de transport. Pachetul contine: therma gel ( 200 ml); frio lichid (500 ml); moulding cream (200 ml) si 3 bandaje elastice (2 pentru picioare 10 cm x 4,5 m, 1 pentru abdomen 15 cm x 4,5 m). Cadou - o diagnosticare gratuita, la salon, vouchere cu reduceri, la salon si la nutritionist si un voulu de sanatate! Pe www.irinareisler.ro, poti vedea cum se aplica acest tratament, pas cu pas.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod