"Lasati-va de fumat fara sa va ingrasati" de Dr. Veronique Peim-Boujenah

Putini fumatori stiu ce beneficii spectaculoase ar putea obtine prin renuntarea la tutun, chiar si dupa zeci de ani de fumat: veti invata din aceasta carte ca nu e niciodata prea tarziu sa renuntati la acest obicei! Va temeti ca va veti ingrasa? Cititi aceasta carte si veti vedea ca toate problemele au solutiile lor.

Dr. Veronique Peim-Boujenah va va face sa descoperiti formidabilele progrese ale tabacologiei. Specialista va invata tot ce aveti de facut, pas cu pas, inainte de a va lasa de fumat, in timpul sevrajului si dupa.

Poti cumpara din librarii cartea "Lasati-va de fumat fara sa va ingrasati" de Dr. Veronique Peim-Boujenah aparuta la Editura House of Guides la pretul de 19.50 Ron.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona 17 pe 19 Iun 2008, 14:33
    fumatul ingrasa

    de fapt atunci cand fumezi te ingrasi. daca te lasi de fumat si esti dependent in adevaratul sens al cuvantului atunci incerci sa cauti altceva de facut decat sa pui tigara in gura si anume sa mananci. pofta de tigara te indeamna sa mananci peste masura provocand ingrasarea. eu fumez de foarte multi ani si m-am ingrasat fara sa imi dau seama.acuma de curand m-am lasat, iar atunci cand imi e pofta de nicotina fac sport sau ceva folositor. ocupati-va timpul cu niste exercitii sportive si o sa vedeti ca nici nu o sa va ingrasati si o sa uitati incet si de nicotina

    0
    0

  • stoenescu_claudia pe 5 Mai 2008, 06:08
    IN LEGATURA CU FUMATUL

    Imi cer sc daca spun ceva gresit da de fumat te poti lasa daca ai ambitie si de slabit sau ingrasat in aceasta perioada este fff posibil,eu fumez m-am lasat 4 luni si din cauza unor probleme m-am apucat din nou si nu m-am ingrasat.

    0
    0

  • brunnella pe 1 Mai 2008, 23:30
    depinde

    depinde cu ce inlocuiesti dorinta de a fuma.dc ar fi de ex cu un mar nu ar fi nici o problema,dar dc e o patratica de ciocalata e rau. itzi trebuie mai multa miscare,incearca de fiecare data cand itzi vine sa fumezi sa iesi la o plimbare. eu fumez de cativa ani,m-am lasat si eu o perioada dar nu m-am ingrasat, acum fumez din nou,dar o fac din placere (ce stupida placere )

    0
    0

  • pantera pe 12 Apr 2008, 02:54
    fumez km mult?

    fumez de 1 an si am ajuns la 1pachet pe zi e mult? cred ca 3 sapt nu am fumat decat 1-2 tigari pe zi in schimb de la 57kgamm ajuns la 63. ce sa fc?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod