Geomar - Tratament profesional anticelulita in 4 etape

Celulita este o problema foarte complexa, care afecteaza mai mult de 90% dintre femei, ca degradare a tesutului lipidic, si are drept consecinte permeabilitatea capilara, retinerea de lichide...
Celulita este o problema foarte complexa, care afecteaza mai mult de 90% dintre femei, ca degradare a tesutului lipidic, si are drept consecinte permeabilitatea capilara, retinerea de lichide, aspect extern de "coaja de portocala" in locurile afectate.

Linia Geomar este un parcurs in 4 faze, capabil sa raspunda in mod eficient problemelor legate de manifestarea celulitei, atat acasa, cat si in institutiile profesionale. Acest tratament actioneaza pe doua niveluri: pasii care trebuie efectuati in mod riguros, in ordinea indicata, sunt secventiali si ajuta la restaurarea unei sinergii care maximizeaza rezultatele pozitive; principiile active sunt prezente in patru plicuri in cantitate crescatoare, pentru a predispune tesuturile la absorbtia intr-un mod cat mai eficient.

Acesta este unul dintre cele mai puternice tratamente localizate impotriva celulitei. Reduce si previne aspectul inestetic cauzat de celulita si de pernutele adipoase localizate. Tratamentul contine 12 plicuri de 20 ml.

Contine:

Gel cu actiune drenanta - 3 plicuri de 20 ml;
Gel cu actiune modelatoare - 3 plicuri de 20 ml;
Crema cu actiune de catifelare - 3 plicuri de 20 ml;
Gel emulsie cu actiune de tonifiere - 3 plicuri de 20 ml.

Mod de folosire:

Produsele care alcatuiesc tratamentul profesional se folosesc conform indicatiilor prezente pe fiecare plic, timp de patru seri consecutive, de preferat la aceeasi ora. Tratamentul profesional prevede aplicarea plicului numarul 1 in prima seara, aplicarea plicului numarul 2 in a doua seara si asa mai departe, pana se ajunge la aplicarea plicului numarul 4 in cea de-a patra si ultima seara.

Se recomanda a se lasa pielea sa se odihneasca timp de 1-2 zile dupa terminarea fiecarui ciclu de patru aplicari si inaintea inceperii ciclului succesiv. Conform exigentelor, se recomanda efectuarea de pana la patru cicluri consecutive pentru tratamentul soc si a cel putin unui ciclu pe luna pentru intretinere. In timpul menstruatiei, tratamentul se intrerupe.

Poti cumpara acest tratament profesional anticelulita in 4 etape de la Geomar la pretul de 109.90 Ron, de pe site-ul www.probeauty.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod