Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen a slăbit 60 de kilograme

Fiica antrenorarei de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, a reușit performanța de a slăbi 60 de kilograme prin sesiunile de sport și dieta recomandată de mama ei. Tânăra în vârstă de 24 de ani are în prezent o siluetă de invidiat și a devenit atât de fascinată de modul de viață sănătos încât a studiat și s-a antrenat devenind presenter autorizat Kangoo Jumps. Tanara deține diplomă de acreditare și predă această disciplină celor care vor să facă sport, ori să devină la rândul lor instructori Kangoo Jumps.

Sâmbătă, ea va urca pe scenă alături de mama ei, Kinga Sebestyen, în Parcul Tineretului din București și, împreună, vor face sport alături de cei care doresc să facă mișcare în aer liber.

Este al șaptelea an consecutiv în care Kinga organizează acest eveniment pentru publicul larg alături de nutriționistul Cristian Mărgărit, în București, Brașov și Mamaia. Sâmbătă, începând cu ora 17, Kinga Sebestyen va da startul unei serii de antrenamente pe ghete Kangoo Jumps și va lansa noul său program Kanjoo Jumps care lucrează nu doar mușchii corpului ci și cei faciali, arătându-ne metoda prin care putem rămâne tineri și plini de energie.  

La deschiderea orei, echipa de Kangoo Jumps Sobis, condusă de Dinu Camelia, va prezenta dansuri pe ghete, cu copii între 6 și 18 ani.

La finalul orei Kinga va face, alături de invitați, 100 de genuflexiuni pe ghete. Toți participantii vor primi diplome "Genuflexiuni cu Kinga". Cei care doresc să participe gratuit la orele de Kangoo Jumps din Parcul Tineretului trebuie să ajungă la 16.30 la standul Kangoo Jumps România pentru a închiria ghetele pe baza buletinului de identitate. Aceștia vor primi și sticlă de apă, tricouri, vitamine, cosmetice și chiar cartele telefonice.  

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod