Detox dupa sarbatori

Dupa Sarbatori, multi viteji se arata. Si toti se intrec cu sfaturi despre slabire, curatare, detoxifiere, innoire. Insa, in esenta, DETOXIFIEREA este foarte simpla. „Ea presupune activarea circulatiei si a eliminarilor. Sa iti reglezi sistemul nervos, pentru ca apoi sa obtii relaxarea muschilor, a vaselor de sange, eliminarea produsilor toxici si, totodata,  reglarea sistemului hormonal.”, spune Dr balneolog Suzana Pretorian, specialist la Danubius Health Spa Resort Sovata.

Daca vrei sa te apuci de un proces de transformare interioara si exterioara, uite cum te poti pregati de treaba”, spune dr Pretorian.

Detoxifierea va incepe cu organele de detoxifiere cele mai putin afectate. Baza oricarui proces de curatire este colonul. Ulterior, are loc detoxifierea limfatica si a rinichilor”, spune specialista de la Danubius Health Spa Resort Sovata.

Ulterior detoxifierea limfatica trebuie sustinuta prin hidratare intensa si miscare, dar moderata. Un corp obosit nu are suficienta energie pentru efort sustinut. Asa ca e important sa iti refaci rezervele energetice prin intermediul alimentelor extrem de nutritive.

Totodata, nu uita sa bei apa.

Din belsug. Incepe-ti dimineata cu apa de lamaie, cu sucuri de legume. Si bazeaza-te pe multe legume si fructe. Cu cat mai proaspete, cu atat ma bine. Tine aproape de ceaiuri si de fresh-uri. Daca poti, alege sa transpiri si sa faci cardio. Spor la detox!”, dr Suzana Pretorian.

Mai multe informatii despre tratamentele Danubius Health Spa Resort gasesti pe www.danubiushotels.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod