Depurativo Antartico- supliment alimentar de detoxifiere a organismului

Celebrul nutriționist Gianluca Mech a prezentat la București, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurată la Arc de Triomphe Hotel, Depurativo Antartico, cea mai eficientă metodă naturală de detoxifiere a organismului.
Produsul vedetă al gamei Decottopia are la bază o metodă patentată de prelucrare a plantelor medicinale moștenită din generație în generație în familia Mech.

Extractele din plante ce formează Decottopia reprezintă baza sistemului dietetic al Dietei Gianluca Mech, produsele lansate la nivel internațional având 37 de patente de invenție obținute de la Universitatea din Padova, una dintre cele mai importante instituții din lume specializate în biotehnologie și știința alimentației.

Depurativo Antartico este un supliment alimentar fără alcool, zahăr, conservanți, gluten și lactoză, care ajută la purificarea și drenarea organismului.
Are o acțiune eficientă de purificare datorită acidului alginic, care este extras din algele antarctice Durvillaea. Acestea favorizează absorbția și eliminarea substanțelor nocive ale radicalilor liberi. Depurativo Antartico este suplimentul ideal pentru a contracara excesele unei alimentații incorecte și efectele nocive ale poluării mediului asupra corpului nostru.

Se recomandă administrarea de la 30 la 60 ml de extract pe zi, diluat în jumătate de pahar cu apă dimineața pe stomacul gol și după cele două mese principale ale zilei.

“Depurativo Antartico poate fi folosit zilnic, fiind complementar curelor de detox de la anumite clinici de specialitate.
În fiecare zi, prin ceea ce consumăm, organismul nostru acumulează toxine, iar acest extract din plante ne ajută să le eliminăm. Depurativo Antartico este recomandat mai ales în procesul de slăbire. În momentul în care grăsimea se topește, toxinele rămân în organism dacă nu sunt eliminate. Depurativo Antartico face exact acest lucru. Considerăm că mai bine nu te apuci de slăbit dacă nu pui accent și pe detoxifierea organismului”, declară nutriționistul Gianluca Mech.

Depurativo Antartico este indicat nu doar în curele de slăbire, ci și în menținerea unei stări generale de sănătate a organismului.
Depurativo Antartico are un efect tonic, oferă un plus de energie și strălucire tenului.

Dieta Gianluca Mech, din care face parte și produsul Depurativo Antartico, introduce în alimentație mixuri din plante, dar și alimente create după rețetele familiei Mech, fără zahăr, gluten și conservanți. Aceste produse sunt menite să îmbunătățească metabolismul și să accelereze slăbirea.

Depurativo Antartico are prețul de 110 lei (500 ml) și poate fi comandat în România online, de pe www.gianlucamech.ro, ori din farmaciile Alphega.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod