Cum slăbești 6 kilograme în 6 săptămâni după Paște




Acestea sunt câteva din regulile de bază pe care să le urmezi:

Nu te înfometa! Ca să slăbești și să menții apoi o siluetă armonioasă nu trebuie să ții diete drastice. Înfometarea agresează organismul, îl privează de nutrienții necesari, dezechilibrează.

Învață ce alimente să consumi și cum să le combini pentru a te hrăni corect și a nu afecta digestia și a stimula depunerile de grăsime.

Reține că o masă corectă trebuie să conțină proieine, grăsimi sănătoase și legume.

Stai departe de produsele procesate, de dulciuri, de dressinguri pentru salate.

3. Hidratează-te corespunzător.
E nevoie zilnic de 1 litru de apă la 25 de kilograme din greutatea noastră. Daca avem 50 de kilograme, atunci 2 litri sunt necesari. Dacă avem 75 de kilograme, 3 litri sunt necesari. Bea câte un pahar cu apă la interval de o oră. Nu consuma sucuri acidulate, alcool, nici freshuri din comerț pentru că ele conțin mult zahăr.

4. Odihnește-te. Chiar dacă ai un program încărcat la serviciu și ești stresat, este foarte important să acorzi o deosebită atenție somnului și să îți creezi un program fix de odihnă. Culcă-te la 11 seara și dormi până la 7 dimineața, dacă e posibil.

5.
Fii mai activ zi de zi. Când nu ajungi la sală, fă mișcare și când ești la birou. Nu sta ore în șir pe scaun. Ridică-te des, fă pauze, urcă și coboară scări, dacă e posibil fă genuflexiuni, fandări, flotări. Mușchii tai au nevoie să fie activați, iar metabolismul pornit.

6. Mergi la antrenamente circuit de grup. Sunt cele mai motivante și cele mai eficiente. Îți faci și prieteni, socializezi, nu ești tentat să renunți așa cum se întâmplă dacă ai abonament la săli de forță. Antrenamentele Bodyshape tocmai de aceea sunt eficiente. În șase săptămâni dai jos 6 kilograme într-un mod sănătos și cu rezultate pe termen lung, îmbinând sportul cu nutriția.

7.
Fă exerciții fizice care dau rezultate. Apelează la un antrenor specializat care îți va recomanda planul de antrenament eficient în cazul tău. Dacă ai pus grăsime pe abdomen, este bine de știut ca ea nu dispare făcând abdomene. Putem obține astfel doar o tonifiere de moment și să pară că avem talia mai suplă. Însă adevărul este altul - țesutul adipos este eliminat atunci când sunt activate și folosite mai multe grupe musculare în acelasi timp, pe o perioada cât mai îndelungată. De aceea antrenamentele de tip circuit, cum facem la Bodyshape, sunt atât de eficiente. Sunt scurte, intense, adaptate fiecărui om, lucrează toți mușchii și ard rapid depunerile de grăsime.
În șase săptămâni poți da jos 6 kilograme, cu 3 antrenamente pe săptâmână, de câte 45 de minute fiecare, îmbinate cu un plan nutrițional recomandat de specialistul Bodyshape. 6 săptămâni înseamnă acum perioada ideală pentru a ajunge în formă până la vacanța de vară”, explică Flavius Ursachi, Head Coach la Bodyshape Transformation Center.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod