7 perechi de pantofi pe care orice femeie de peste 40 de ani ar trebui să le aibă

7 perechi de pantofi pe care orice femeie de peste 40 de ani ar trebui să le aibă

De-a lungul anilor, ai descoperit ce haine îți vin cel mai bine, ce te avantajează și care este stilul tău.
De exemplu, poate ai aflat că rochiile sunt perfecte pentru a obține rapid ținute rafinate de zi sau că jeanșii lejeri ți se potrivesc mai bine decât cei skinny. Dar oricare ar fi stilul tău, în mod sigur ai nevoie de câteva perechi de pantofi care să-ți completeze perfect ținutele. 



Pantofi confortabili cu toc


Tocurile foarte înalte îți fac picioarele să pară mult mai lungi, dar acest lucru nici măcar nu va mai conta dacă reziști în pantofii tăi cu toc doar zece minute. În loc să-ți acoperi picioarele cu plasturi, alege în schimb pantofi confortabili cu toc, pe care îi poți purta cu lejeritate întreaga zi dacă este necesar.
Optează pentru tocuri groase, de tip bloc sau alege pantofii cu călcâiul gol, care sunt de obicei mai confortabili.



Pantofi sport albi


Pantofii sport perfect albi arată impecabil cu o mulțime de ținute, de la jeanșii boyfriend și pantalonii slim-cut, până la fustele midi și rochiile cămașă. Trebuie doar să te asiguri că îți păstrezi pantofii sport perfect curați și albi. Curăță petele de pe ei imediat ce apar sau le observi, altfel riști să se imprime și să nu se mai curețe. 


Pantofi eleganți cu talpă joasă


Pantofii de tip loafers sunt de inspirație masculină și se potrivesc de minune cu o mulțime de modele, de la blugi scurtați și până la pantaloni de costum. Deși poți opta pentru orice culoare și stil, o pereche simplă, din piele de culoare neagră, este cea mai bună varianta.
Vor fi foarte simplu de integrat în ținutele tale și în mod sigur nu se demodează niciodată. 



Botine până la glezne


Toamna și iarna poți purta botinele până la glezne cu blugi skinny sau cu pantaloni negri de stofă. Primăvara tot ce trebuie să faci este să-ți asociezi botinele cu rochii și vei obține rapid ținute impecabile. Alege botine până la glezne cu toc înalt de lățime medie, care este surprinzător de confortabil, poți merge cu ușurință cu pe ele și îți alungesc vizual picioarele.


Sandale confortabile cu talpă joasă


Rolul acestor sandale este acela de a înlocui șlapii, care nu au ce căuta în ținutele tale, cu excepția celor pentru plajă sau piscină. Încearcă o pereche de sandale joase cu platformă, într-o culoare neutră precum maro, coniac, gri sau unele în nuanță metalică, pentru un accent statement.
Le poți purta cu pantaloni scurți casual sau rochii maxi de vară.


O pereche de pantofi statement


Meriți să îți dai jumătate de salariu pe o pereche de pantofi senzaționali de care te-ai îndrăgostit la prima vedere. Poate nu este cea mai practică alegere, dar ai nevoie de o pereche de pantofi sau sandale statement care te fac fericită. În mod sigur te vor face să zâmbești de fiecare dată când îi porți, iar contează cel mai mult.




Pantofi cu imprimeu leopard


Fie că alegi o pereche de balerini, pantofi cu toc înalt sau botine, imprimeul leopard are capacitatea de a oferi un plus de stil și originalitate oricărei ținute. Se numără printre imprimeurile devenite clasice, astfel încât în mod sigur nu se vor demoda.
Dacă vrei să investești într-o pereche de pantofi leopard, anul acesta este momentul perfect, animal print fiind una dintre cele mai importante tendințe. 
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod