5 paşi prin care să alegi o pudră de proteine ecologică!

Pentru mulţi dintre noi, pulberea proteică este una dintre sursele de proteine de zi cu zi sau de după antrenament. Deşi sunt folosite des, mulţi consumatori nu ştiu cum să aleagă corect aceste pudre. Te-ai întrebat vreodată ce face o pulbere de proteine ​​sănătoasă? Proteinele pot ajuta la promovarea unei greutăţi optime şi ajuta musculatura să se recupereze după efort. Dar ce este extractul de proteine şi ce tip de proteină este cea mai bună?
„Proteina este un macronutrient găsit în multe alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, nuci şi fasole, acestea fiind doar câteva dintre ele. Ea este alcătuită din aminoacizi şi susţine ţesuturile corpului, sănătatea pielii, părului, oaselor, unghiilor, precum şi a muşchilor. Cu toţii avem nevoie de alimente sănătoase care să ne aducă energia de care avem nevoie întrega zi, sportivii, însă, au nevoie de un boost de energie înainte şi de refacere musculară după antrenamente. Produsul Pro Veg este un produs ecologic, deshidratat la temperaturi mici ce păstrează energia naturii hrănind deopotrivă corpul, mintea şi spiritul", ne spune echipa Rawboost.

Proteină este o parte importantă a unei alimentaţii sănătoase, iar sursele animale sunt alegerea cea mai comună. Dacă sistemul tău digestiv are nevoie de o înviorare de dimineaţă, este posibil să preferi un mic-dejun care se consuma mai uşor decât cârnaţii şi ouăle. Băuturile pe bază de pudre de proteine vegetale sunt o opţiune excelentă, deoarece acestea ne permit să aducem rapid organismului nutrienţii necesari. Proteină din carne este completă însă doar aproximativ 20%-30% este asimilată în corpul uman. De asemenea, dacă aceasta nu este organică, conţine un nivel ridicat de antibiotice, pesticide, hormoni, un raport nesănătos dintre acizii graşi Omega-6 şi Omega-3 şi poate duce la riscul de boli degenerative.

Proteinele vegetale se asimilează în proporţie de 80-90%, sunt hipoalergenice şi  uşor digerabile. În final, proteinele vegetale pot ajunge la o rată de absorbţie de până la 98%, comparativ cu cea a proteinelor de origine animală care este mult mai mică. Studiul China, un studiu foarte amplu, în cadrul căruia doctori de medicină alopată au analizat comportamentul consumatorilor din zona Americii şi a Europei de vest versus comportamentul consumatorilor din zona Asiei, pe periada a zeci de ani, a demonstrat că dietele alcătuite din proteine animale au fost asociate în primul rând cu cancer la ficat şi cu o serie întreagă de alte boli de la cele coronariene până la diferite tipuri de cancer.

Pro Veg este un mix proteic complet, unic pe piaţă, fiind singura variantă raw-vegana care se prepară doar cu apă, pentru o sănătate de fier şi energie pentru toată ziua. Pro Veg produs de Rawboost este o băutură atent concepută astfel încât să aducă direct de la sursa tot ceea ce este necesar pentru o masă plină de satisfacţii, un complex de proteine vegetale, uşor de digerat, cu un profil impresionant de aminoacizi printre care leucina, izoleucina şi valina, cei trei aminoacizi cu lanţ ramificat. BCAA reprezintă 35% din totalul aminoacizilor esenţiali din muşchi, se absorb mult mai uşor şi mai rapid de către muşchi, de aceea sunt utilizaţi mai eficient şi determină o creştere a masei musculare cu 250% mai mare decât creşterea determinată de aminoacizii liberi. Pe lângă ceilalţi aminoacizi esenţiali care sunt metabolizaţi în ficat, BCAA sunt unici prin faptul că sunt aproape în totalitate metabolizaţi în muşchii scheletici.

Studiile au arătat că efectul anabolizant se datorează doar unui singur aminoacid leucina. Leucina este aminoacidul care declanşează şi menţine sinteza proteică în muşchi. Proteină de orez brun germinat are cea mai bună rată de absorbţie pentru leucina. Datotita prezenţei BCAA-urilor, Pro Veg este la fel de eficient ca şi proteina din zer fără efectele nocive pe care proteină animală le are asupra organismului uman.

Care sunt beneficiile?


Mulţi oameni aleg pudrele de proteine pe bază de plante, în locul celor pe bază de lactate, din cauza intolerantei la lactoză sau a sensibilităţii la proteinele lactate. Proteinele din lapte pot, de asemenea, să crească insulina şi să activeze anumite căi de semnalizare a cancerului. Pro Veg este proteină vegetală completă alcătuită numai din ingredinete ecologice, ce poate înlocui o masă sau poate fi consumată după antrenament, de către sportivi, Produsul combina proteină de mazăre cu proteină de orez brun germinat şi proteină de cocos, pentru obţinerea unui profil complet de aminoacizi.

Unicitatea produsului. Este singura proteină vegetală de pe piaţa care nu necesită pentru preparare decât apă caldă, baza produsului fiind lapte praf de cocos. Pro Veg este un produs raw-vegan îndulcit cu zahăr din nectarul florilor de cocos şi aromatizat cu cacao Criollo, cea mai de calitate varietate de cacao din lume. Trigliceridele cu lanţ mediu care se găsesc în grăsimea de cocos sunt grăsimi saturate benefice pe care organismul le transformă rapid în energie. Fără ingrediente nocive şi alergene. Criteriul cel mai important este ca o pulbere de proteine ​​nu trebuie să conţină nici un fel de ingrediente nocive. Pudră proteică Pro Veg este un produs ecologic ce nu conţin gluten, lactate, soia, drojdie, îndulcitori artificiali, proteină de origine animală, emulgatori, conservanţi sau coloranţi. Fiind fără emulgatori o porţie omogenă de pudră de proteine se obţine cel mai uşor dizolvata prin adăugare treptată de apă caldă.

Gusturi excelente.
Spre deosebire de multe alte pudre de proteine ​​de pe piaţă, cele de la Pro Veg au un gust foarte bun. Băutura cu gust de ciocolată alcătuită dintr-o serie de ingrediente sănătoase, fortifiante naturale, este recomandată a se consuma dimineaţă pentru o zi plină de energie sau după antrenamente pentru reconstrucţie musculară. Ecologic, hipoalergenic, raw-vegan, obţinut prin fermentare cu enzime naturale şi prin procedee mecanice, fără procesare termică,  Pro Veg este un produs de înaltă calitate nutritivă. Conţinutul ridicat de proteine şi grăsimi sănătoase din acesta, alături de un exerciţiu fizic intens, contribuie la creşterea şi menţinerea masei musculare şi la reducerea ţesutului adipos şi a toxinelor din corp. Pro Veg se poate comanda de pe www.rawboost.ro în două variante 250 g (50 lei) și 500 g (80 lei).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod