ZAIAFEST: Ospăț cu vinuri românești și bucate alese, la iarbă verde

ZAIAFEST – festival dedicat cramelor mici românești - va avea loc între 26 și 28 mai, la Verde Stop (Barbu Văcărescu 162 – 164).
În dulcele târg al Bucureștilor, în zilele încinse de la începutul verii, când aerul fierbinte începe să se prelingă pe străzi și dorul de umbră se strecoară ușor în inimile jupânilor, în grădina verde, răcoroasă și tihnită de pe Barbu Văcărescu, se va întinde mare ospăț, unde un pahar de vin ales, o mâncare bine meșteșugită și o muzichie fără pereche te vor face să simți că viața te răsfață.

Toate cele de mai sus se vor găsi la ZAIAFEST, primul festival de vinuri și mâncăruri alese, un adevărat ospăț la iarbă verde, în mijlocul Bucureștilor.

Conceptul Zaiafest


România are o ofertă bogată când vine vorba de podgorii întinse și crame, în care sunt stocate adevărate comori pentru iubitorii de vin.

Cele mai cunoscute sunt cramele mari, dar în ultima perioadă, din ce în ce mai multe crame mici au început să fie vizibile si să înceapa să fie cunoscute de către publicul larg.    

Mixtopia  - Live Pro Events (organizatorii Burgerfest și Bucharest Craft Beer Festival) și-a propus să sprijine dezvoltarea acestui segment, prin urmare în cadrul ZAIAFEST vor fi promovate cramele românești mici, susținute de mâncăruri gustoase, alese pe sprânceană, pentru a complimenta vinul de calitate.

ZAIAFEST va însemna:
 
-   Selecție dintre cele mai bune crame romanesti mici;
-   Cele mai in voga restaurante și food truck-uri;

-    Muzici dichisite, care mai de care, cântate live sau date din butoane.

Toate acestea contopite în trei zile la iarbă verde, la Verde Stop, spațiu deja bine cunoscut și îndrăgit de iubitorii de evenimente alternative din București.

Accesul la ZAIAFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.


Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 19 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 39 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod