Zacusca Olimpia, produs tradiţional românesc

Atestată ca "Produs tradiţional românesc” de către Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, zacusca Olympia foloseşte ingrediente românesti, atent selecţionate şi urmând reţete tradiţionale.
Atestată ca "Produs tradiţional românesc” de către Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, zacusca Olympia foloseşte ingrediente românesti, atent selecţionate şi urmând reţete tradiţionale. Produsele Olympia din această gamă sunt: zacusca de vinete, zacusca picanta, zacusca de ciuperci, zacusca de ardei, zacusca de fasole.

O mâncare de legume foarte populară ce are ca principalele ingrediente, vinetele proaspăt coapte, morcovi, ardei şi ceapă tăiată, ulei vegetal, totul asezonat cu foi de dafin.
Pentru cei care vor să guste din tradiţionalismul românesc, dar timpul nu le permite să gătească, gama Olympia le oferă “întreaga toamnă” în borcanul de zacuscă, fără conservanţi având un buchet şi o aromă deosebită. Modalitatea de preparare respecta intocmai retele stravechi: ardeii si vinetele, coapte pe plita, sunt “dezbracate” de coaja si, alaturi de rosii si morcovi sunt tocate marunt-marunt si puse sa fiarba la foc mic.
Se adauga condimentele (piper, foi de dafin, coriandru) cu 10 minute inainte de final. Fara conservanti, coloranti sau aditivi alimentari.

Ambalaj: 314g. Pret: 4,5 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod