World Class for Kids!

Internet la discretie, jocuri pe tableta, PSP, Play Station si cate alte distrageri. Vremurile in care ne alergam pe strada sau in fata blocului parca au apus, de-a v-ati ascunselea este depasit si tot ce inseamna a face miscare in cadru semiorganizat este, parca, de domeniul trecutului. Cu atat mai mult se impune de la sine practicarea unui sport de catre cei mici, care, dupa cum vom vedea, nu are beneficii doar la nivel fizic.

Daca vrei sa il obisnuiesti pe cel mic cu un stil de viata sanatos, ajuta-l sa faca miscare din primii ani de viata. World Class iti vine in ajutor cu programele din cadrul World Class Kids, un concept care contribuie, caramida cu caramida, la personalitatea adultului constient de beneficiile sportului pentru o viata sanatoasa.

Prin sport,copilul isi dezvolta responsabilitatea,disciplina,s piritul competitiv,respectul fata de ceilalti si fata de munca,rabdarea,flexibilitatea, perseverenta,formadu-si un caracter frumos si echilibrat.
Varietatea de discipline din programul World Class Kids – Karate,  Wushu, Gimnastica, Yoga – va ajuta la modelarea corpului, dar si a mintii micilor sportivi, care vor invata, facand miscare, sa fie agili, puternici, flexibili, sa se coordoneze si sa fie rapizi, dar si sa aiba incredere in fortele proprii, in capacitatile lor fizice si psihice. Programele World Class Kids sunt gandite pentru copii intre 4 si 12 ani si se impart pe mai multe clase.

Gym Kids - Categorii de varsta: 4-5 ani si 6-10 ani - cu elemente de baza din gimnastica artistica si cea aerobica, aceste clase au ca principal obiectiv dezvoltarea fortei, vitezei, rezistentei, expresivitatii corporale si a unei posturi corecte.

Rostogoliri, roti, poduri, sarituri – orele combina sportul si distractia, pentru ca, pana la final, toata lumea sa fie activa si vesela. Antrenamentele se finalizeaza cu miscari de stretching. Dificultatea elementelor se modifica in functie de grupa de varsta.

Karate  - Categorii de varsta: 6-12 ani - Karate, unul dintre cele mai puternice stiluri de arte martiale japoneze, isi are originea in Okinawa si inseamna „Maini goale“ si, totodata, „puterea de a accepta“. De asemenea, se numara printre cele mai bune metode de auto-aparate. Participand la aceste clase, copiii vor castiga incredere in sine, forta si un control mai bun asupra propriului corp. De asemenea, aceasta disciplina imbunatateste conditia fizica si echilibrul.

Wu Shu- Categorii de varsta: 6-12 ani - Wu Shu inseamna „Arta Martiala“ in traducerea din chineza, cunoscuta si sub denumirea de Kung Fu.

Shaolin Kung Fu este una dintre primele forme de Kung Fu, cu o istorie de peste 500 de ani. Bazate pe deprinderea a doua tipuri de energii, energia launtrica si cea exterioara, artele martiale se leaga de puterea si conditia fizica a corpului. La clasele de Wu Shu, cei mici vor invata cum sa se concentreze si cum sa fie mai putin impulsivi.

Yoga kids - Categorii de varsta: 6-12 ani - yoga Kids este un program destinat tuturor copiilor, care ii invata intr-un mod distractiv si creativ sa fie flexibili, puternici, sa respire corect si sa se relaxeze. Clasele de yoga pun accent atat pe imbunatatirea coordonarii si echilibrului copiilor, cat si pe dezvoltarea increderii in sine.  Antrenorii au fost atent selectati, instruiti si certificati in cele mai noi metode de antrenament si lucru cu cei mici.

Știu cum sa ii ajute sa dea tot ce au mai bun. Rolul lor e simplu: sa-i inspire pe copii sa iubeasca miscarea si sa se distreze. Pentru detalii suplimentare,puteti accesa site-ul World Class Romania.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod