Vrei un smoothy? SlimForce, de la Moulinex ti-l prepara imediat!

Daca nu te dai in vant dupa supe-crema delicioase, smoothy-uri naturale din fructe proaspete si piureuri de legume, nu iti trebuie un blender. Dar daca inghiti in sec doar gandindu-te la aceste bunatati, iar familia ta vrea tot ce-i mai bun pe masa, trebuie sa ai in bucatarie noul SlimForce, de la Moulinex.  
Blenderul SlimForce este ideal pentru gurmandele care nu prea au timp sa gateasca.

 

Dotat cu un motor puternic de 700W si cu tehnologia exclusiva ActivFlow pentru o amestecare perfecta, SlimForce te va ajuta sa gatesti mese sanatoase si gustoase, cat ai bate din palme.

Este prevazut cu  doua lame inclinate si zimtate in exterior pentru o prindere optima si doua lame drepte si zimtate pe interior pentru o mixare extrema.
Cu ajutorul blenderului SlimForce poti renunta la produsele din comert pline de aditivi alimentari nesanatosi. Acum poti prepara fara efort supe hranitoare, sosuri, dressinguri, piureuri si chiar cocktailuri sau inghetata, toate cu o textura uniforma. SlimForce este un instrument care te poate ajuta sa ai o dieta sanatoasa fara sa pierzi prea mult timp in bucatarie, pentru ca poti alege chiar tu toate ingredientele dressingurilor, garniturilor sau bauturilor pe care le savurezi.
In plus, este usor de manuit, datorita designului ergonomic, manerul fiind special conceput pentru a-ti oferi un control perfect in timpul mixarii.

Aspectul elegant al blenderului cu siguranta va da bine in casa ta, fiind nu doar un instrument foarte util in gastronomie, ci si un accesoriu care va da bucatariei tale un aspect modern, datorita corpului sau subtire si a finisajului din material negru fin si otel inoxidabil. Pentru ca tu sa te bucuri de si mai mult timp liber, iti propunem si o gama complet noua de accesorii, care sa te ajute sa fii rapida si eficienta atunci cand gatesti: poti alege doar blenderul SlimForce, sau poti opta pentru pachetul complet care include si o cupă de 800ml, un tel cu sarme multiple, un mini-tocator de 500ml, si un picior pentru piure cu care poti obtine un piure de cartofi perfect cremos sau doar cartofi pasati, dupa gusturile fiecaruia.

Pret recomandat cu accesorii: 358 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod