Vizibil stralucitoare

 Sarcina este un moment unic in viata unei femei. Este deopotriva o bucurie si o provocare, deoarece aduce cu sine o furtuna de modificari in organism. Din cauza schimbarilor hormonale, tenul se poate usuca foarte tare sau se poate sensibiliza.  De aceea este foarte important sa il ingrijesti in acord cu noile sale nevoi pentru a fi o mamica frumoasa. Ida Spa a introdus in meniu un facial marca Elemis, special adresat viitoarelor mame. Superfood Pro-Radiance Facial  revigoreaza aspectul pielii si ii da stralucire.



Etapele principale ale tratamentului constau intr-o masca bifazica cu aminoacizi si un masajul ce stimuleaza microcirculatia care ajuta la  netezirea si cresterea fermitatii tenului. Beneficiile acestui tratament au fost demonstrate clinic. Nivelul de hidratare a; pielii creste cu pana la 61% iar cel de elasticitate cu pana la 40%.

Finalist în cadrul World Luxury Spa Awards 2015 și unic participant în cadrul Best Luxury Day Spa 2015. IDA Spa este primul centru spa care a fost nominalizat și care a participat in cadrul World Luxury Spa Awards.  CASTIGATOR in cadrul World Luxury Travel Guide, la categoria Best Wellness Retreat of The Year 2015.

Aceast concurs emite anual o revista de luxury travel, iar IDA Spa va fi singura mentiune in cardul acesteia, cu referire la Romania. Afla mai multe detalii pe www.idaspa.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod