Uscatorul de par Braun Satin Hair Colour

Noua gama Satin Hair Colour contine trei produse: uscator, ondulator si placa pentru indreptat parul, toate create nu doar sa iti ofere o coafura superba, ci si sa pastreze culoarea pentru mai mult timp. Secretul acestei game inovatoare este tehnologia speciala Color Saver cu Satin Ions. Satin Ions previn electrizarea si fenomenul de deshidratare a parului, cauzat adesea de utilizarea aparatelor de aranjare a parului ce functioneaza la temperaturi inalte.

Fiecare produs din gama Braun Satin Hair Colour a fost creat sa asigure o coafura perfecta la temperatura potrivita pentru tipul tau de par.
Astfel, ai pana la 70% mai putina pierdere de culoare daca folosesti placa, cu pana la 50% mai putina pierdere de culoare pentru ondulator, iar cu uscatorul previi deshidratarea parului.

Uscatorul Braun Satin Hair Colour are o duza speciala Color Saver care reduce temperatura jetului de aer, prin combinarea aerului mai rece din camera cu jetul de aer cald al uscatorului. Totodata, aerul este difuzat pe o suprafata mai mare, evitand concentrarea unui jet de aer fierbinte direct pe par. In plus, tehnologia Color Saver se asigura o temperatura controlata ce previne deshidratarea parului vopsit in timpul uscarii.

Pretul de achizitie al uscatorului Braun Satin Hair Colour este de 198 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod