Andreea Dumitrache, un drum (im)previzibil spre PR

A-ti stabili cu precizie obiectivele reprezinta una dintre conditiile necesare pentru a reusi in plan profesional, mai ales intr-un domeniu unde concurenta este puternica. Iar daca stii ce vrei...
A-ti stabili cu precizie obiectivele reprezinta una dintre conditiile necesare pentru a reusi in plan profesional, mai ales intr-un domeniu unde concurenta este puternica. Iar daca stii ce vrei, drumul va fi, cu siguranta, mai putin sinuos. Un exemplu in acest sens este Andreea Dumitrache, PR specialist si online manager pentru divizia Global Solutions in cadrul Petrom. Are 25 de ani si s-a angajat ca asistent manager la aceasta companie in urma cu trei ani, la putin timp dupa absolvirea facultatii.

Omul potrivit, la locul potrivit...


Am cunoscut-o intamplator si m-a surprins. Atenta cu toata lumea, calma, eficienta si neuitand sa zambeasca.
Mi-a lasat impresia ca nimic nu o poate lua prin surprindere (daca da, eu sunt curioasa despre ce-ar putea fi vorba). Mi-a starnit curiozitatea si mi-am dorit sa aflu mai multe despre ea. Cu atat mai mult cu cat mi se parea foarte tanara, poate prea tanara pentru a ocupa aceasta functie intr-o organizatie multinationala. Sa fi fost vorba, pur si simplu, de sansa?

Intr-o oarecare masura, da. Insa doar norocul nu ar fi fost, evident, de ajuns. "Parerea mea e ca nimic nu este intamplator in viata; inclusiv in ceea ce ma priveste, sansa a jucat si ea un rol destul de important, dar numai alaturi de alte atu-uri: pregatirea profesionala (la indemnul parintilor, am urmat liceul de Informatica, iar mai tarziu m-am 'luptat' cu ei pentru a urma cursurile Facultatii de Sociologie, cu specializare in Comunicare), perseverenta, dezvoltarea continua si pasiunea pentru meserie.", spune Andreea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod