Un espresso autentic, cu Philips Saeco

Philips vă prezintă espressoarele Saeco Xelxis Digital ID, noul Saeco Exprelia şi Saeco Syntia, care vă oferă espresso-ul autentic, cum numai italienii ştiu să prepare, prin simpla apăsare a unui buton.
Philips vă prezintă espressoarele Saeco Xelxis Digital ID, noul Saeco Exprelia şi Saeco Syntia, care vă oferă espresso-ul autentic, cum numai italienii ştiu să prepare, prin simpla apăsare a unui buton. Philips Saeco, inventatorul espressorului complet automat destinat utilizării la domiciliu, este un pionier în arta cafelei, având o experienţă de peste 25 de ani. Folosindu-şi pasiunea şi rafinamentul pentru a introduce inovaţii în mod constant, îi oferă chiar şi celui mai exigent cunoscător de cafea experienţa unică de a avea un barista italian la domiciliu, prin simpla atingere a unui buton.
Philips Saeco utilizează expertiza şi moştenirea sa italiană pentru a crea espressoare unice, elegante şi complete, care îţi oferă de fiecare dată espresso-ul autentic, perfect, personalizat exact pe gustul tău, la tine acasă: Xelxis Digital ID, noul Exprelia şi Syntia.

Colecţia de espressoare de lux Philips Saeco oferă o serie de elemente de personalizare, inclusiv cantitatea de lapte şi de cafea, temperatura, nivelul de spumă de lapte, puterea aromei şi bogăţia cremei. Intensitatea cafelei tale depinde în totalitate de tine - gama Philips Saeco reprezintă o inovaţie completă în ceea ce priveşte personalizarea.  Modelele Xelsis, Exprelia şi Syntia oferă funcţii create exclusiv pentru a folosi tehnica unui barista profesionist: de la umezirea boabelor de cafea şi până la controlul temperaturii şi măcinare.
Stilul şi designul aparatelor Philips Saeco sunt inspirate din teme contemporane. Cele mai noi aparate din gamă utilizează oţel inoxidabil şi forme liniare, cu o eleganţă care reflectă o tendinţă de viaţă de spaţiu deschis, cu linii curate şi cu o arhitectură mai modernă, prin care bucătaria devine încorporată în camera de zi. Materialele premium folosite pentru a crea gama Philips Saeco oferă luxul şi calitatea designului italian. Oţelul inoxidabil creează un aparat espresso modern şi puternic, având detalii cromate din aliaj de aluminiu şi panouri integrate pentru un design elegant.

Există un aparat espresso Philips Saeco care abia aşteaptă să îţi completeze stilul de viaţă într-un mod impecabil.
Acesta îţi va oferi nu numai specialităţi de espresso delicioase, personalizate prin simpla apăsare a unui buton, ci şi o experienţă de design complet. Deci, de ce să nu te relaxezi şi să te bucuri de momentul tău de plăcere a gustului cu un aparat espresso automat Philips Saeco, barista-ul tău italian impecabil, direct la tine acasă? Preţ Philips Saeco Xelsis Digital ID HD8946: 7999 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod