Un cadou inedit de Ziua Indragostitilor

Pentru toti cei care s-au plictisit sa primeasca si sa daruiasca, an de an, de Ziua Indragostitilor, perne, baloane si lumanari in forma de inimioara, echipa Le Chateau a pregatit o seara cu totul speciala, un experienta senzoriala completa si inedita.

Pentru ca suntem adeptii evenimentelor unice, dar si pentru ca atunci cand e rost de distractie, stim sa o facem in intr-o maniera grandioasa, v-am pregatit un eveniment unic, o alternativa eleganta pentru un dar de Ziua Indragostitilor.  Castelul din Inima Orasului va invita sambata, 13 februarie, la un eveniment dedicat iubirii! Celebra cantareata pop din Grecia, PEGGY ZINA, va sustine un recital incendiar de Valentine's Day!

Castelul din Inima Orasului a fost gandit, inca din faza de proiectare, pentru a se adapta nevoilor de entertainment.
Astfel, sala principala Le Chateau va deveni in seara de 13 februarie un elegant spatiu de concert in timpul caruia oaspetii se vor putea bucura de incantatoarele preparate ale gastronomiei grecesti traditionale. Echipa Le Chateau a gandit mai multe pachete de servicii destinate acestui eveniment, in functie de preferintele fiecarui cuplu. Pentru informatii suplimentare si rezervari, va stam la dispozitie la numerele de telefon: 0725.333.333, 0735.224.444 si 0720.033.133.

PEGGY ZINA este una dintre cele mai celebre cantarete de muzica pop din Grecia.
Si-a inceput cariera in 1995 si de atunci a lansat 12 albume de studio. In 2010, Peggy Zina a fost inclusa in topul celor mai buni artisti greci ai erei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod