10 motive sa alegi epilarea definitiva SPL, in perioada rece!

Epilarea definitivă poate fi considerată doar un moft de unii dintre noi. Cu toate astea, beneficiile unui astfel de tratament sunt multiple, iar mii de oameni deja sunt extrem de mulțumiți de alegerea pe care au făcut-o.

Epilarea și depilarea sunt proceduri complet diferite, căci în primul caz se acționează asupra rădăcinii firelor de păr, în vreme ce în al doilea caz se acționează doar asupra firelor de păr de la suprafața pielii.
Dacă încă nu ești hotărâta, sau nu ai găsit argumente care să te facă să alegi epilarea definitivă SPL, ai mai jos cele mai importante informații necesare pentru a lua o decizie in acest sens.

Epilarea definitivă este de lungă durată - Într-adevăr, este puțin impropriu spus „definitivă”, pentru că orice dereglare hormonală poate duce la re-apariția foliculilor care produc firele de păr. Cu toate astea, o epilare definitivă SPL va avea rezultate de lungă durată – în genere, cam cât ciclul de viață complet al unui fir de păr.

Economisești bani - Deși prețul pare mai mare în comparație cu epilările cu ceară, pe termen lung, epilarea definitivă te va ajuta să economisești bani.

Nu va mai trebui să mergi atât de des la salon, iar în cele din urmă costul final va fi mult mai mic. Economisești timp. Procedura de epilare definitivă, în funcție de zonă, durează între 10 minute și o oră. Pe lângă asta, va trebui să te gândești ce vei face cu timpul liber cu care te vei alege, având în vedere că nu va mai trebui să petreci timp pentru a te epila o lungă perioadă de timp.

Vindecă foliculita - Apariția firelor de păr sub piele reprezintă o afecțiune destul de groaznică și dureroasă. Epilarea definitivă SPL este probabil singurul tratament neinvaziv recomandat până și de medici pentru tratarea acestei afecțiuni.

Vei avea pielea mai fină - Epilarea definitivă de tip SPL nu doar te scapă de firele de păr nedorite de pe corp, ci are și un efect de rejuvenare locală a pielii, grație luminii intens pulsate care stimulează producția de colagen.

Disconfort minim - Când vorbim despre epilare definitivă este inevitabil să nu citim lucruri ca IPL, laser sau SPL.

Prescurtările vin de la două tipuri de tratamente, unul mai sigur și confortabil ca celălalt. Epilarea definitivă IPL se face tot cu ajutorul luminii intens pulsate, dar este o tehnologie mai veche, în vreme ce tehnologia cu laser are o rată mare de apariție a complicațiilor, confor Wikipedia. Epilarea definitivă SPL este cea mai nouă tehnologie de acest gen, motiv pentru care nu doar rezultatele vor fi optime, ci și disconfortul pacientului va fi micșorat simțitor.

Precizie și siguranță - După cum menționam și mai sus, epilarea definitivă de tip SPL este o procedură mult mai sigură și precisă, în comparație cu celelalte. Nu o spunem noi, ci o indică statisticile. Avantajul epilării definitive SPL (square pulsed light) stă în faptul că lumina este constantă, fără variații, micșorând astfel riscurile apariției de efecte adverse sau rezultate nesatisfăcătoare.

Anotimpul rece este perfect - Specialiștii recomandă apelarea la epilare definitivă în anotimpul rece.

După tratament, pentru o perioadă de timp, pielea va fi mai sensibilă în fața razelor solare. Dacă ai opta vara pentru o epilare definitivă, vei fi nevoită să folosești o cremă cu cel mai mare factor de protecție, pentru a-ți proteja pielea, chiar și atunci când nu ești la plajă.

Se poate aplica pe orice zonă. Epilarea definitivă SPL este un tratament potrivit pentru absolut orice zonă a corpului, cu toate că în anumite zone unde pielea este extrem de sensibilă, pacientul va resimți un disconfort mai accentuat.

Rezultatul final apare în timp - Prin epilarea definitivă, firele de păr sunt eliminate progresiv. Va fi nevoie de mai multe ședințe, planificate după un grafic stabilit împreună cu unul dintre specialiștii în estetică corporală aBeauty. Rezultatele își fac apariția în funcție de organismul fiecăruia și, deși este recomandat un minimum de șase ședințe, în cazul unor pacienți, rezultatele devin vizibile după chiar și două-trei ședințe.

Prețurile pentru o ședință încep de la 69 de lei pentru o zonă mică.

Te poți programa la un consult gratuit pentru o discuție cu unul dintre specialiștii în estetică corporală aBeauty la clinicile deschise în Bucuresti, Brasov, Galati, Constanta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod