Top 3 tendințe în designul interior din 2019

Vara este momentul ideal pentru a face reamenajări acasă sau la birou. Fie că ești pasionat de culori și forme sau doar îți dorești să dai un aer nou spațiului, Cristophe Sapena,  Trends Manager - Art Direction LEROY MERLIN are câteva recomandări pentru tine.

Iată care sunt tendințele în designul interior și decorațiuni din 2019:

1. Invitație la naturalețe

Elementele precum lemn, piatră, ceramică, textile naturale (bumbac, in, pânză, iută), marmură și plante pot fi combinate pentru a crea o atmosferă primitoare, menite să îmbie la relaxare și reverire și care să îți amintească de zilele petrecute la buncii de la țară și momentele în natură.

Această soluție decorativă este potrivită mai ales celor care locuiesc în oraș, pentru că elementele naturale ajută la conturarea unei atmosfere proaspătă și calmă și generează un melaj de stiluri într-o invitație la o oază de relaxare.

2. Verdele  

Această nuanță sub toate derviațiile de tonuri: pastelate, închise, deschise reprezintă o algere de top de anul acesta, alături de culoarea anului Living Coral. Această culoare se încadrează foarte bine în decorurile tinerești și informale și se potivește de minune cu elemente aurii, tonuri de bej și crem.

3. Note eclectice

Decorile elegante cu elemente prețioase și materiale de calitate se încadrează perfect în spațiile largi, cu arhitectură elaborată. " Designul de interior poate fi o terapie. Te simţi bine deoarece locuinţa ta devine, dintr-o simplă casă, un cămin. Acest lucru este benefic pentru tine, pentru sănătatea ta. Ai locul tău în care te relaxezi, în care te decontectezi de la lumea exterioară.” – a declarat Christophe Sapena Trends Manager - Art Direction LEROY MERLIN
LEROY MERLIN propune patru stiluri decorative care ajută clienții să își amenajeze locuința în funcție de personalitatea și stilul lor de viață, astfel:

 •    Stilul Clasic este stilul decorativ potrivit celor care îşi doresc o casă elegantă şi confortabilă, dar şi celor care preferă obiecte durabile, ce nu se demodează în timp.
•    Stilul Natural este stilul de amenajare dedicat persoanelor care trăiesc în oraşe aglomerate, dar simt nevoia de a avea un spaţiu cald şi relaxant acasă.


•    Stilul Future este stilul decorativ potrivit tinerilor din oraşele mari, dar şi persoanelor deschise la amenajări cu accente îndrăzneţe.
•    Stilul Charm este un stil de amenajare delicat şi liniştitor, potrivit cuplurilor tinere cu copii sau persoanelor active în domenii artistice, creative.

Dacă vrei să-ți amenajezi casa în tendințele anului, te invităm să descoperi detaliile despre fiecare stil în parte, în Ghidul de Stiluri LEROY MERLIN și să afli cum îl poți aduce acasă prin câteva elemente cheie. Impreună construim ACASĂ!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod