Tipuri de aranjamente florale semnate Events by Carmen Ionita

Misiunea echipei Events by Carmen Ionita este sa transforme visurile in evenimente memorabile, indiferent ca e vorba de evenimente corporate sau private. La oricare dintre acestea, cele mai importante elemente decorative sunt aranjamentele florale. In urma experientei indelungate in organizarea de evenimente, specialistii au constatat ca acestea sunt piesele care atrag cel mai mult atentia invitatilor, motiv pentru care fiecare aranjament floral realizat de Events by Carmen Ionita este unic si poarta o amprenta profund personala tocmai pentru ca in fiecare dintre ele, pe langa tehnica si talent, exista intotdeauna si suflet.

Aranjamentele florale pentru nunta se numara printre preferatele echipei, pentru ca au ocazia, de fiecare data, sa ofere creatii unice si originale, concepute impreuna cu mirii.

Nu exista o formula standard dupa care sunt concepute aranjamentele de nunta pentru ca fiecare cuplu in parte trebuie sa fie simbolizat in aranjamentele de nunta. Tocmai de aceea, mirilor au la dispozitie o gama ampla de suporturi pentru aranjamente florale.

Unele dintre cele mai indragite suporturi de aranjamente florale pentru nunta sunt sfesnicele. In functie de stilul si materialul acestora, aranjamentele de nunta montate pe sfesnice sunt potrivite atat evenimentelor in stil clasic, elegant, cat si pentru nuntile boho sau chabby chic, mai putin formale. Events by Carmen Ionita pune la dispozitia mirilor sfesnice elegante din fier forjat negru si auriu sau din metal argintiu cu doua tipuri de lumanari.

De asemenea, ofera pentru evenimente sfesnice inedite din sticla cu unul sau 5 brate.

Printre suporturile de aranjamente florale se numara si vazele din sticla transparenta care ofera posibilitatea conceperii unor aranjamente florale originale, chiar in interiorul acestora. Astfel de creatii sunt potrivite atat pentru evenimentele personale, ca nunta sau botezul, precum si pentru evenimentele corporate. In ceea ce priveste botezul, printre cele mai solicitate aranjamente in acest caz se numara si cele montate la baza mesei. Aranjamentele florale pentru botez trebuie sa reflecte bucuria adusa de micut in familie, prospetimea si inceputul celei mai frumoase aventuri din viata de familie, motiv pentru care sunt concepute dupa dorinta si personalitatile parintilor, precum si ca simbol al celui mai tanar membru al familiei.

Aranjamentele florale pentru botez pot fi asezate in orice tip de suport, de la vaze decorative pana la sfesnicele elegante, in functie de specificul locatiei in care se va desfasura evenimentul. Tocmai pentru ca echipa Events by Carmen Ionita este specializata pe aranjamente florale, pune la dispozitia clientilor nostri o ampla gama de suporturi, incepand cu vaze decorative si vase de la 5 la 100 de centimetri din sticla pana la suporturi de aranjamente florale mai putin conventionale.

Profesionalismul si experienta in domeniu au demonstrat ca fiecare eveniment in parte este unic, motiv pentru care si elementele decorative, inclusiv aranajamentele florale, trebuie sa fie unice.

Acesta este motivul pentru care exista posibilitati aproape nelimitate in ceea ce priveste suporturile de aranjamente florale, precum si in selectia micilor bijuterii vegetale cu care lucreaza. Mai multe detalii pe www.carmenevents.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod