The Country Hotel

Sa iubesti un loc si sa iti inviti si prietenii acolo unde ai pus multa pasiune sa il creezi, pentru a te bucura alaturi de ei de frumusetea si ospitalitatea lui, e visul oricarui om. Exemplul meu este The Country Hotel din Brasov, mai precis din zona minunata acestui oras numita Harman.

Aici a jinduit Marcela Cosnean sa construiasca un hotel, acum ceva vreme,  in care atat ea, cat si toti cei care ii calca pragul sa se simta ca acasa. Intr-o casa ce ne aminteste de perioadele in care copilaria iti asternea la picioare bucuria impartasita de bunica, cea care-ti face toate poftele.

The Country Hotel  este o casa mare, saseasca, pe care Marcela, ca designer de interior, a adorat-o si a intretinut-o cu multa grija si mult bun gust… Totul este reconditionat. O casa veche, aparte, plina de bucurie, transformata intr-o adevarata bijuterie.

Cine paseste in ea si iubeste acest stil isi va da seama ca pasiunea Marcelei si-a pus amprenta… S-a indragostit iremediabil de un paradis, pe care l-a transformat in hotel primitor. I-au calcat pragul turisti din toata lumea, pentru care ea este gazda perfecta, mai bine de 15 ani....

Hotelul se remarca prin porti  masive din lemn, ferestre foarte mari, barne de lemn si stalpi de rezistenta din lemn. Pretioase si cu aer misterios sunt  piesele de mobilier antic, toate reconditionate.  Evident, din acest peisaj sasesc nu lipsesc elementele de decor, care fac deliciul oricarui vizitator dornic sa petreaca aici momente de vis- lenjerie, draperii si covoare cu aspect vintage…The Country Hotel este de vanzare!  Detalii despre pret pe pagina de facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod