VUNK prezinta show-ul “Hituri si Mituri” prin care celebreaza povestea trupei

Vunk prezinta show-ul “Hituri si mituri” pe 25 noiembrie la Hard Rock Café, un concert prin care trupa le propune fanilor sai sa exploreze acele piese care au construit, in ultimii ani, universul muzicii lor.

Intr-un décor cu totul nou, cu o constructie a scenei care va surprinde publicul si spectaculoase jocuri de lumini, Hard Rock Café se va transforma intr-o veritabila sala de concert pentru a gazdui noul show Vunk, “Hituri si Mituri”. Fanii trupei vor putea asculta cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor ani, dar si cateva piese noi, printre care si single-ul, “Un Nou Univers” - piesa care a sustinut conceptul celui mai mare eveniment multimedia din Romania, concertul Vunk de la inceputul acestei luni.

"Ne intoarcem in HardRockCafe sa aducem un concert care, intr-un fel, pentru noi, este o aniversare a ultimilor 5 ani de VUNK.

“Hituri & Mituri” este colectia noastra de single-uri, pe care le-am lansat din 2010 pana acum, nascute din povesti reale si in jurul carora s-au construit si scris alte povesti, cele ale fanilor nostri. Pe 25 noiembrie sarbatorim povestea, emotia, prietenia si bucuria noastra si a publicului nostru. Iar toate acestea nu reprezinta un mit, ci realitatea noastra frumoasa, pe care o traim impreuna, cu fiecare vers, cu fiecare cantec, cu fiecare concert", spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Fiecare dintre piesele show-ului “Hituri si Mituri” este legata de o amintire frumoasa, un moment special in istoria Vunk – un turneu, sosirea unui nou membru in trupa, o interactiune deosebita cu publicul la un concert. Insa istoria Vunk nu este completa fara povestile tuturor acelora care au transformat toate cantecele in hituri – fanii Vunk. Astfel, pe 25 noiembrie, la Hard Rock Café, prietenii muzicii Vunk, cei a caror poveste personala se intersecteaza cu povestea hiturilor Vunk, cei care sunt legati prin emotii si amintiri de aceasta trupa si se regasesc in fiecare vers vor putea aniversa aceasta prietenie printr-un show special. 

Biletele la concertul Vunk “Hituri si Mituri” de pe 25 noiembrie, la Hard Rock Café sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in locatia evenimentului.

Fanii Vunk inregistrati in baza de date a trupei pot cumpara biletele cu 20% reducere pana pe 1 noiembrie. Mai multe detalii pot fi aflate accesand  contul oficial de Facebook  https://www.facebook.com/VunkOfficial?fref=ts.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod